Life

Anda Călin a spus adevărul. De ce nu vrea să facă nunta cu Liviu Vârciu. Cătălin Cazacu: „Eu am fost primul pe blacklist”

Anda Călin a spus de ce nu face nunta cu Liviu Vârciu, chiar dacă au împreună doi copii. Vedeta și-a deschis de curând și propria afacere.
29.11.2022 | 11:31
Anda Calin a spus adevarul De ce nu vrea sa faca nunta cu Liviu Varciu Catalin Cazacu Eu am fost primul pe blacklist
Anda Călin a vorbit despre nunta cu Liviu Vârciu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de câțiva ani și au doi copii, însă încă nu și-au oficializat relația. Frumoasa șatenă a spus care sunt motivele pentru care nu au spus încă marele „da”. Cătălin Cazacu știe că nu este bine primit la eveniment.

Anda Călin a spus de ce nu se căsătorește cu Liviu Vârciu. În ce privință nu se pun de acord cei doi

Anda Călin și Liviu Vârciu au de mult timp planuri de nuntă, însă acestea nu s-au concretizat. Ei sunt părinții a doi copii și au o relație frumoasă și unită acum, însă în trecut au avut și un moment de cumpănă, când au decis să ia o pauză. 

ADVERTISEMENT

Anda Călin a dezvăluit că motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu tatăl copiilor săi este că nu se pun de acord în privința unui subiect important. Mai exact, ea vrea o nuntă restrânsă, iar el să aibă cât mai mulți invitați.

„Păi nu…De fapt, nu e vorba că nu vreau…Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vrea u să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.

ADVERTISEMENT

Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a declarat Anda Călin pentru Antena Stars.

Iar când vine vorba de cei care le vor fi alături în ziua cea mare, Cătălin Cazacu a dezvăluit, în direct, la Antena Stars, că el se afla pe lista celor interziși. Iubitul Ramonei Olaru nu a făcut public și motivul pentru care se întâmplă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost pe blacklist primul. Asta este, mi-am asumat. Eu vin și neinvitat. Una e să vii neinvitat și una e să nu dai darul, eu nu vreau să dau darul”, a afirmat Cătălin Cazacu.

Anda Călin și-a deschis propria afacere: „Încă învăț”

Înainte de organiza nunta, Anda Călin își organizează propriul business. Recent, frumoasa șatenă a intrat în rândul femeilor de afaceri din showbizul autohton, dar asta vine la pachet cu multe responsabilități.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a dezvăluit că nu îi este deloc ușor să se împartă între salonul de înfrumusețare pe care îl deține și Anastasia și Matei, cei doi copii pe care îi are împreună cu Liviu Vârciu.

„Încă învăț. Sunt multe lucruri de învățat, dar sper să am succes pe viitor. Mă duc la salon când copiii sunt plecați. Anastasia e la școală și cel mic la grădiniță. Și plec de la salon când trebuie să-l iau pe Matei de la grădiniță.

Ajung acasă și ziua nu s-a terminat, pentru că ei mă iau de nouă. Dar, cumva, e frumos, greu, dar frumos”, a spus Anda Călin.

Întrebată cât de mult se implică Liviu Vârciu în afacere, Anda Călin a susținut că artistul a ajutat-o de la început, dar că, momentan, el este ocupat cu propriile activități.

„M-a susținut, m-a ajutat de la început să pornesc afacerea. Momentan nu se implică foarte mult pentru că el este cu filmările și cu evenimentele, dar probabil pe viitor, când voi avea și totul pus la punct, o să mă ajute mai mult pe partea de promovare”, a adăugat Anda Călin.

Ce planuri au Anda Călin și Liviu Vârciu de sărbători

De altfel, Liviu Vârciu nu ia pauză nici de sărbători. Anda Călin a povestit că, cel mai probabil, vor rămâne în Capitală, dar speră să aibă puțin timp și pentru ei.

„Vom rămâne probabil în București, pentru că el mai are niște evenimente, dar sper să putem să avem și noi puțin timp pentru noi măcar de Revelion. Crăciunul se petrece în familie”, a încheiat Anda Călin.

ADVERTISEMENT