Life

Anda Călin, detalii neștiute despre Liviu Vârciu. Ce nu face niciodată artistul

Anda Călin a oferit detalii neștiute despre Liviu Vârciu, partenerul ei de viață. Iată ce refuză să facă artistul în propria casă!
03.08.2021 | 18:46
Anda Calin detalii nestiute despre Liviu Varciu Ce nu face niciodata artistul
ADVERTISEMENT

Anda Călin a oferit detalii neștiute despre Liviu Vârciu. Partenera de viață a artistului a dezvăluit ce nu face niciodată acesta atunci când vine vorba de treburile casnice.

Deși este un familist convins și o ajută mereu pe iubita lui, însă există un lucru pe care refuză să-l facă. Anda Călin a dat din casă și a spus despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Anda Călin, detalii neștiute despre Liviu Vârciu. Ce nu face niciodată artistul

Anda Călin a oferit detalii neștiute despre partenerul ei. Liviu Vârciu o ajută întotdeauna pe iubita lui, dar nu și atunci când vine vorba de anumite treburi casnice.

Partenera lui de viață l-a dat de gol și a dezvăluit care este sarcina pe care artistul nu vrea nici în ruptul capului să o facă.

ADVERTISEMENT

Astfel, chiar dacă îi sare în ajutor de fiecare dată, Liviu Vârciu se dă la o parte atunci când vine vorba de gătit. Anda Călin este cea care se ocupă cu mâncarea.

Cu toate acestea, artistul stă cu copiii atunci când iubita lui se ocupă de treburile casnice, lucru care o ajută foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Liviu mă ajută în creșterea copiilor când are timp și nu este la filmări. Acum este implicat într-un nou proiect de televiziune și pleacă dimineața și vine noaptea de la filmări. Liviu nu gătește deloc, eu gătesc în familie”, a declarat Anda Călin pentru playtech.ro. 

Anda Călin și Liviu Vârciu
Anda Călin și Liviu Vârciu se iubesc de peste cinci ani. Sursa foto; Instagram

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu iubita lui

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de mai bine de cinci ani și se pare că lucrurile stau foarte bine între ei. Chiar dacă relația lor pare una desprinsă din basme, lucrurile nu au stat întotdeauna așa.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, cei doi au fost separați, însă acum sunt mai puternici și se înțeleg mai bine ca niciodată. Bruneta se înțelege foarte bine și cu soacra ei, după cum a dezvăluit, la un moment dat.

Mama lui Liviu Vârciu a ajutat-o pe Anda să se ocupe de copii, dar și propria ei mamă. Amândouă i-au fost de mare ajutor cu cei mici.

„Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe.

Acum le am pe soacra mea și pe mama mea care chiar mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, povestea aceasta pe Instagram, cu ceva timp în urmă.

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și iubita lui

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut într-un restaurant. Cântărețul a insistat luni bune să o scoată în oraș pe brunetă, iar aceasta a acceptat.

După un an și jumătate de relație și după două luni de la botezul primei fetie, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Separarea a durat un an, timp în care au păstrat o relație bună pentru copilul lor, după care au decis să se împace.

Femeia nu și-a căutat partener timp de un an, cât a stat despărțită de Liviu Vârciu. Artistul spunea că a făcut acest lucru pentru a-i testa fidelitatea.

ADVERTISEMENT