Life

Ce face Anda Călin pentru mama soacră. Cum a filmat-o Liviu Vârciu pe partenera sa: „O iubește noră-sa… E nebunie!”

Liviu Vârciu a surprins-o pe Anda Călin într-o ipostază în care rar a fost văzută de internauți. Prezentatorul de la Antena 1 a publicat imaginile pe contul său de Instagram.
23.01.2022 | 15:33
Ce face Anda Calin pentru mama soacra Cum a filmato Liviu Varciu pe partenera sa O iubeste norasa E nebunie
Liviu Vârciu formează de ani buni o relație cu frumoasa Anda Călin. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Anda Călin muncesc la foc automat pentru mama artistului. Cei doi s-au apucat de reamenajat locuința, iar cea mai importantă mână de ajutor pare să vină de la nora mamei cântărețului.

Anda și Liviu s-au apucat de o surpriză pentru mama artistului, la care Anda a dat tot ce a putut.

Vedeta Antenei 1 nu a vrut să dea detalii, spunând doar că este vorba despre o invenție a lor. Fanii au putut remarca mai multe scânduri din lemn, care vor fi asamblate în ceva născocit de mintea lor, probabil o etajeră sau un mobilier special.

ADVERTISEMENT

Anda Călin și Liviu Vârciu muncesc din greu pentru casa mamei prezentatorului

Liviu a comandat și o canapea pentru casa mamei sale. La un moment dat, în timpul filmării, acesta a vorbit și despre relația dintre Anda Călin și mama lui, spunând că există o mare iubire între cele două.

„Mai avem un pic și terminăm casa mamei. Anda muncește cu drag și spor la o invenție a noastră. A venit și canapeaua. O s-o montăm. Nu știu cum vine, dar sper să nu fie ceva greu”, a spus Liviu Vârciu în timp ce își filma iubita muncind pentru casa soacrei.

ADVERTISEMENT

„Pentru mama, pentru mama! O iubește noră-sa… E nebunie”, a completat Vârciu, mai în glumă, mai în serios.

În timp ce Anda Călin vopsea cu un mini-trafalet scândurile care vor forma piesa de rezistență a locuinței, prezentatorul „Prețul cel bun” se amuza comentând de pe margine cum se descurcă iubita lui.

ADVERTISEMENT
Anda Călin se spetește din greu să fie pe placul mamei lui Liviu Vârciu. Foto: Instastory

„De ce nu spui că filmezi?”

„De ce nu spui că filmezi să stau într-un fel și eu?”, îi reproșează Anda lui Liviu după ce își dă seama că acesta înregistrează tot.

„Aaaa, da, ca la televizor. Dar și eu prost. Vezi că te filmez, da?”, i-a răspuns Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Vârciu a postat apoi un alt clip din locuința mamei sale, lăudându-se că a reușit să monteze canapeaua pe care a comandat-o special pentru living.

Cântărețul a spus că nu a fost ușor să o monteze, toată operațiunea durând o oră. S-a bucurat că i-a dat de cap, în cele din urmă. Între timp, și Anda terminase de vopsit respectivele piese din lemn cu ajutorul cărora vor realiza ceva unic pentru casa mamei lui Vârciu.

ADVERTISEMENT