Life

Ce a pățit Anda Ghiță, soacra lui Ionuț ”Pitbull” Atodiresei, înainte de ziua ei de naștere: „Nu e acceptabil. Plângea sufletul în mine”

Anda Ghiță, soacra lui Ionuț Atodiresei, a avut parte de o pățanie suprarealistă înainte de ziua ei de naștere. Fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” a uitat când s-a născut.
10.01.2022 | 16:22
Ce a patit Anda Ghita soacra lui Ionut Pitbull Atodiresei inainte de ziua ei de nastere Nu e acceptabil Plangea sufletul in mine
Anda Ghiță, în platoul emisiunii lui Brancu. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Anda Ghiță a împlinit 50 de ani pe 9 ianuarie 2022. A dat mare petrecere alături de cei dragi, însă înainte cu o zi a fost tare necăjită.

Soacra luptătorului Ionuț Atodiresei a fost supărată pe ai ei pentru că nu i-au făcut urări de ziua ei, în condițiile în care bruneta se aștepta să fie telefonată cu o zi înainte de data în care s-a născut, de fapt.

ADVERTISEMENT

De vină pentru această încurcătură a fost chiar soțul vedetei, care s-a gândit să îi ureze „La mulți ani” cu o zi mai devreme. Anda nu s-a mai gândit că s-a născut pe 9 ianuarie și se aștepta ca în noaptea de 8 să îi scrie și copiii ei.

Anda Ghiță a uitat când s-a născut: „Plângea sufletul în mine”

A fost atât de supărată încât a luat în calcul inclusiv să nu mai răspundă nimănui ulterior. Și-a dat seama că a fost în încurcătură când i s-a zis că e născută pe 9, nu pe 8.

ADVERTISEMENT

Toate ca toate, însă Anda chiar s-a consumat din această cauză, realizând apoi cât de aeriană a fost. Petrecerea a venit în cele din urmă, iar vedeta s-a distrat cum a știut mai bine. A dansat și i-a ospătat pe invitați așa cum se cuvine, la un local din Capitală.

„Am avut o tristețe. Ți se rupea sufletul de mine. A fost Sfântul Ion și am avut treabă. Am ajuns acasă puțin obosită. La noi țin chestiile astea vreo trei zile.

ADVERTISEMENT

După revenirea acasă, cu oboseală, cu toate cele, am vizionat un film cu soțul meu. Băiatul meu s-a dus la o petrecere cu prietenii. S-a făcut 12 noaptea și soțul meu mi-a urat la mulți ani.

Eu sunt născută pe 9 ianuarie, dar totul se întâmpla pe 7, 12 noaptea spre 8. Eu am primit cu bucurie acel la mulți ani, pentru că urma petrecerea pe 8 seara. Nu mai știam că e 8. A doua zi, era ziua mea.

ADVERTISEMENT

Eu așteptam să-mi dea copiii la mulți ani. Nimic. Am zis că nu e acceptabil. Plângea sufletul în mine”, a declarat Anda Ghiță în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Pe lângă asta, o altă mâhnire a vedetei a fost legată de orarul în care a putut petrece. Anda a spus că nu înțelege anumite măsuri luate în vremurile pe care le trăim de doi ani și a protestat în emisiunea lui Brancu referitor la închiderea localurilor la ora 22.

ADVERTISEMENT