Anderlecht a renunțat la Dennis Man: “Trebuie să uite de această țintă”

Mirela Apostol   
în FCSB
09/09/2018, 19:32
Anderlecht a renunțat la Dennis Man: “Trebuie să uite de această țintă” GALERIE FOTO
Anderlecht a renunțat la Dennis Man. Mijlocașul se bucură după golul marcat în meciul de fotbal dintre FCSB și FC Botosani

Anderlecht a renunțat la Dennis Man din cauza preţului foarte mare pe care Gigi Becali îl vrea în schimbul jucătorului său. Patronul de la FCSB a solicitat 30.000.000 de euro pentru a-l ceda pe jucătorul cumpărat de la UTA Arad tocmai ca o strategie ca să nu-l dea pe Man, conform spuselor lui Becali.

Acum, belgienii care l-au mai cumpărat de la Becali şi pe Nicolae Stanciu, de care nu au fost prea mulţumiţi şi care a fost cedat apoi la Sparta Praga, şi presa din Belgia scrie că Anderlecht nu este dispusă să-l ia pe Man nici dacă Gigi Becali ar mai scade din preţul solicitat.

Anderlecht a renunțat la Dennis Man

“Anderlecht poate să uite definitiv de această ţintă extrem de scumpă, mai ales că nu-şi permite un nou risc financiar, după ceea ce s-a întâmplat cu transferul lui Nicolae Stanciu”, au scris cei de la voetbalnieuws.be.

Anderlecht a renunțat la Dennis Man. Mijlocașul părăsește trist terenul după meciul de fotbal dintre FCSB și Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfășurat pe Arena Națională din București, joi 30 august 2018.
Anderlecht a renunțat la Dennis Man. Mijlocașul părăsește trist terenul după meciul de fotbal dintre FCSB și Rapid Viena

Anderlecht nu-l mai vrea pe Man, însă sunt alte cluburi care sunt interesate de achiziţia celui mai bun jucător de la FCSB. Manchester United şi AS Roma încă se gândesc la acesta, după cum a scris chiar presa din Italia: ”În vară, Monchi a făcut o încercare de a-l transfera, dar clubul român a refuzat propunerea. ”Capitolinii” ar putea încerca să-l tenteze din nou, în ianuarie, chiar dacă rămâne o competiţie acerbă pentru el. United rămâne în capul listei, în timp ce Anderlecht stă la rând. Următoarele săptămâni sunt fundamentale, Roma şi United se gândesc la jucător, dar aşteaptă deschidere din partea clubului care-l deţine”, scriu cei de la asromalive.it.

Strategia lui Gigi Becali

Recent, patronul de la FCSB discuta despre un eventual transfer al lui Dennis Man de la FCSB la un club din străinătate şi explica ce oferte a mai avut pentru acesta: “Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Dennis Man. Nu a fost o ofertă oficială. M-au întrebat dacă îl dau cu 14 milioane de euro şi le-am zis că nu. Eu am cerut 30.000.000 de euro. Vorbeam ieri cu cineva şi i-am zis că mă rog să rezist ca să nu îl vând pe Dennis Man.

O să vină şi 20 de milioane de euro, o să vină şi 30.000.000. Vreau să văd dacă o să rezist să nu îl vând. Cred că o să cedez dacă primesc acum o ofertă de 20 de milioane de euro, dar peste 6 luni nu îl mai dau pe banii ăştia. Sunt tatonări momentam. De un transfer al lui Dennis Man putem să vorbim abia peste doi ani. A jucat bine. Nu avem ce să discutăm acum. Declaraţiile mele fac parte dintr-o strategie, toate meciurile echipei sunt monitorizate”, declara patronul de la FCSB, Gigi Becali.

Dennis Man are 20 de ani și a venit la FCSB în toamna anului 2016 de la UTA Arad. Jucătorul este cotat de site-urile de specialitate la 2.200.000 de euro și este văzut de Gigi Becali drept cel mai bun produs de export al clubului.

 

Închide ×