Sport

Anderlecht, eșec înaintea duelului cu FCSB din Conference League. ”Violeții”, fără victorie în ultimele 4 etape din Belgia

FCSB a primit o veste bună înaintea partidei din etapa a 2-a din Conference League, Anderlecht suferind un nou eșec în campionatul Belgiei.
11.09.2022 | 19:04
Anderlecht esec inaintea duelului cu FCSB din Conference League Violetii fara victorie in ultimele 4 etape din Belgia
FCSB a primit o veste bună înaintea partidei din etapa a 2-a din Conference League, Anderlecht suferind un nou eșec în campionatul Belgiei. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Formația lui Felice Mazzu a început însă cu dreptul parcursul de toamnă în Europa, învingând acasă pe Silkeborg cu un gol marcat pe final din penalty.

Eșec pentru Anderlecht înaintea meciului cu FCSB din Conference League

Înaintea meciului de joi de pe Arena Națională cu FCSB, din etapa a 2-a a grupelor Conference League, Anderlecht a înregistrat un nou eșec în Jupiler Pro League, pierzând în deplasare cu Westerlo, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Trupa din capitala Belgiei a început cum nu se poate mai prost întâlnirea din etapa a 8-a, primind gol încă din start. Portarul Hendrik van Crombrugge a fost învins în minutul 6 de angolezul Igor Vetokele.

Anderlecht a forțat apoi egalarea pe care a obținut-o abia în minutul 70, atunci când italianul Sebastiano Esposito a punctat după o pasă a israelianului Lior Refaelov. Însă avantajul nu a ținut decât până în minutul 83, pentru că turcul Halil Akbunar a adus victoria lui Westerlo.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Felice Mazzu a folosit în această întâlnire următoarea formulă de echipă: Van Crombrugge – Debast, Hoedt, Delcroix – Sadiki (Duranville 46), Ashimeru, Diawara (Esposito 55), Verschaeren, Amuzu (Murillo 75) – Stroeykens (Refaelov 67), Silva.

Anderlecht, perioadă neagră în campionat

Anderlecht a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în campionat, timp în care a înregistrat o remiză și trei înfrângeri. În urma acestui parcurs dezastruos, echipa a ajuns pe locul 9, cu 10 puncte.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Anderlecht Bruxelles, din etapa a 2-a a fazei grupelor Conference League, se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională. Fanii ”roș-albaștrilor” vor să vadă primul succes din grupe și au cumpărat deja 20.000 de bilete.

Imediat după tragerea la sorți, când a aflat că va întâlni FCSB în faza grupelor, Felice Mazzu a dezvăluit că vicecampiona României este o mare enigmă pentru el, deoarece nu știe nimic de formația lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea de la Londra cu West Ham, FCSB a reușit să-i recupereze pe accidentații Joyskim Dawa și Darius Olaru, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, aceștia fiind apți pentru duelul cu Anderlecht.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru „1x și peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT