ADVERTISEMENT
Fotbal international

Anderlecht a luat titlul, dar Stanciu este ”tocat” de belgieni: ”E cea mai mare greşeală făcută de Rene Weiler”

Anderlecht a câştigat titlul în Belgia, cu o etapă înainte de finalul sezonului. În ciuda aurei pozitive care înconjoară în acest moment gruparea din Bruxelles, jurnaliştii belgieni au...
Autor: Claudiu Melinte | 19.05.2017 | 16:32
Anderlecht a luat titlul, dar Stanciu este ”tocat” de belgieni: ”E cea mai mare greşeală făcută de Rene Weiler”

Anderlecht a câştigat titlul în Belgia, cu o etapă înainte de finalul sezonului. În ciuda aurei pozitive care înconjoară în acest moment gruparea din Bruxelles, jurnaliştii belgieni au găsit şi oaia neagră a echipei.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Stanciu a fost luat la ţintă de belgieni la o zi după ce Anderlecht a luat titlul de campioană. Aceştia spun că fostul stelist a fost cea mai mare eroare pe care a făcut-o René Weiler în perioada de transferuri. ”Omul de zece milioane de euro, Stanciu, a fost cea mai mare eroare pe care a făcut-o Weiler în acest sezon de mercato. Să vedem cum se va descurca românul în sezonul viitor”, scriu belgienii.

Rene Weiler este lăudat că a construit o echipă de la zero într-un singur sezon. Printre cele mai bune transferuri realizate de acesta vara trecută, belgienii îi scot în evidenţă pe Teodorczyk şi Spajic şi nu scot nici o vorbă de Alexandru Chipciu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!