Anderlecht a luat titlul, dar Stanciu este ”tocat” de belgieni: ”E cea mai mare greşeală făcută de Rene Weiler”

Anderlecht a câştigat titlul în Belgia, cu o etapă înainte de finalul sezonului. În ciuda aurei pozitive care înconjoară în acest moment gruparea din Bruxelles, jurnaliştii belgieni au găsit şi oaia neagră a echipei.

Nicuşor Stanciu a fost luat la ţintă de belgieni la o zi după ce Anderlecht a luat titlul de campioană. Aceştia spun că fostul stelist a fost cea mai mare eroare pe care a făcut-o René Weiler în perioada de transferuri. ”Omul de zece milioane de euro, Stanciu, a fost cea mai mare eroare pe care a făcut-o Weiler în acest sezon de mercato. Să vedem cum se va descurca românul în sezonul viitor”, scriu belgienii.

Rene Weiler este lăudat că a construit o echipă de la zero într-un singur sezon. Printre cele mai bune transferuri realizate de acesta vara trecută, belgienii îi scot în evidenţă pe Teodorczyk şi Spajic şi nu scot nici o vorbă de Alexandru Chipciu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695