Anderlecht, penalizată de UEFA după un meci din Champions League! Motivul e incredibil

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
09/02/2018, 21:26
Anderlecht, penalizată de UEFA după un meci din Champions League! Motivul e incredibil

La partida care a avut loc la 22 noiembrie 2017 pe stadionul Constant Vanden Stock, oficialii clubului belgian au decis să pună în vânzare bilete pentru suporterii oaspeţilor la preţul de 100 de euro, considerat foarte mare.

UEFA a acuzat-o pe campioana Belgiei de preţuri prohibitive şi a obligat-o să returneze fiecărui suporter al echipei Bayern Munchen câte 30 de euro. Astfel, Anderlecht Bruxelles va trebui să restituie 27.000 de euro celor 900 de fani germani.

Bayern a învins-o pe Anderlecht cu 2-1 în meciul de la Bruxelles

Anderlecht Bruxelles, care a terminat pe ultimul loc în Grupa B, a fost învinsă în partida respectivă de Bayern Munchen cu scorul de 2-1. La acel meci, antrenorul Hein Vanhaezebrouck nu i-a folosit pe românii Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu.

Bayern Munchen a terminat pe locul secund în grupă şi s-a calificat în optimile de finală ale Champions League. Nemţii vor juca în această fază cu formaţia turcă Beşiktaş Istanbul, prima manşă având loc la 20 februarie, pe Allianz Arena.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×