Exclusiv. Schimbare de plan la Anderlecht! Ce se întâmplă cu Stanciu

Marian Popovici   
în Stiri sportive
29/12/2017, 19:51
Exclusiv. Schimbare de plan la Anderlecht! Ce se întâmplă cu Stanciu

Mijlocaşul adus de la Steaua în 2016 pentru 9,8 milioane de euro a avut evoluţii şterse în turul campionatului, iar de la venirea noului antrenor, Hein Vanhaezebrouck, a prins din ce în ce mai rar primul 11 a lui Anderlecht.

Era aproape sigur că Nicu Stanciu va pleca în această iarnă împrumut, principalul interes fiind cel al echipei Beşiktaş, dar şi al lui CFR Cluj, aşa cum FANATIK.RO anunţa în exclusivitate .

Nicu Stanciu, păstrat de Anderlecht?!

Dar belgienii nu mai sunt atât de interesaţi să îl cedeze pe Stanciu în această iarnă. Anderlecht şi-a schimbat planul în ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul român pe care vrea să îl păstreze, mai ales că evoluţiile echipei nu sunt cele mai bune: înfrângeri în ultima lună cu Charleroi, 1-3, şi Club Brugge, 0-5. 

Oficialii lui Anderlecht consideră că Nicu Stanciu poate să ajute echipa în retur în lupta pentru titlu şi nu iau un calcul un împrumut. Deşi a marcat un singur gol în 15 meciuri disputate în prima parte a sezonului, românul este un jucător valoros care poate pune umărul în lupta pentru titlu.

 

Închide ×