Life

Andi Constantin a trecut la fapte. Cu cine s-a sărutat Burlacul prima oară

26.03.2021 | 11:36
Andi Constantin a trecut la fapte Cu cine sa sarutat Burlacul prima oara
ADVERTISEMENT

Andi Constantin, cel care a plecat în căutarea sufletului pereche în emisiunea „Burlacul”, a trecut la fapte. Tânărul s-a sărutat deja cu prima concurentă de la Antena 1, reacțiile celorlalte fiind unele pe măsură. 

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” simte că lucrurile pot avansa după două săptămâni petrecute în Turcia în ceea ce le privește pe cele 14 fete care au rămas în concurs. Acesta este și motivul pentru care își ia inima în dinți și spune ce simte pentru una dintre concurente.

ADVERTISEMENT

Momentul nu este trecut cu vederea de participantele la inima lui Andi Constantin, care ajung să fie geloase și rele unele cu celălalte. Întreaga scenă poate fi urmărită vineri seara, 26 martie, începând cu orele 20:30, numai la Antena 1!

Andi Constantin, tot mai cuceritor. Cu cine s-a sărutat Burlacul

„Simt și sper că lucrurile spuse de mine au ajuns la urechile fetelor, deja avem două săptămâni de când suntem aici, trebuie să avansăm în a ne cunoaște mai bine.

ADVERTISEMENT

Sper ca lucrurile să ia o turnură mai serioasă în ceea ce privește relaționarea între noi”, spune Andi Constantin în emisiunea moderată de Răzvan Fodor.

Burlacul pare să-și îndrepte mai mult atenția spre una dintre fete, cu care se va săruta cu foc și patimă după ce o invită la întâlnire, spre gelozia celorlalte concurente la inima tânărului.

ADVERTISEMENT

Fosta ispită de la Antena 1 se declară încântat de seara petrecută alături de tânăra căreia îi fură un sărut în toată regula, de acum înainte lucrurile devenind mult mai serioase între participante, care doresc cu ardoare să primească în continuare trandafirul roșu.

„Cred că acest moment a fost perfect!”, ține să mai adauge Andi Constantin legat de întâlnirea pe care o are cu pretendenta cu care se sărută.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu a cerut sfatul nimănui în privința fetelor din emisiune pentru că nu a dorit să fie influențat sub nicio formă în alegerile pe care le face. Andi Constantin este decis să-și urmeze intuiția și să aleagă femeia potrivită cu care să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT