Life

Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, a făcut o schimbare importantă în viața lui

28.01.2021 | 14:30
Andi Constantin Burlacul de la Antena 1 a facut o schimbare importanta in viata lui
Andi Constantin, noul Burlac de la Antena 1. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andi Constantin, noul Burlac de la Antena 1, era cândva obsedat de mersul la sală, însă în urma experiențelor trăite în ultima perioadă, a început să se focuseze pe cu totul alte lucruri în viață.

Bărbatul care a cucerit inimile femeilor încă de pe vremea când a fost ispită la Insula iubirii a participat anul trecut la Survivor România, iar acel concurs se pare că i-a schimbat puțin filozofia de viață.

ADVERTISEMENT

Andi postează tot mai des texte motivaționale pe Instagram, iar imaginile cu el trăgând de fiare la sala de fitness încep să devină istorie.

Andi Constantin, noul burlac de la Antena 1, și-a schimbat modul de gândire

Burlacul de la Antena 1 a postat pe Instastory că își dorește să atingă echilibrul și pacea interioară, iar acum, în loc de mușchi, se gândește la „o lume mai bună și la suflete curate”.

ADVERTISEMENT

Tot el a recunoscut că era o vreme când avea în cap doar mersul la sală, într-o altă postare pe contul său de Instagram.

Andi va porni într-o nouă aventură la TV, căutându-și aleasa inmii în fața a milioane de telespectatori. Show-ul Burlacul va fi difuzat în curând la Antena 1, iar protagonistul emisiunii nu a vrut să dezvăluie încă data premierei.

ADVERTISEMENT

25 de fete se vor lupta să-l cucerească

Pentru inima lui Andi se vor lupta nu mai puțin de 25 de fete, iar în finală va trebui să aleagă una singură. Bărbatul s-a descris pentru femeile care vor să îl cunoască și a spus despre el că este hotărât să înceapă ceva serios pentru că s-a cam săturat de copilărit.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc

ADVERTISEMENT

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a declarat Andi pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT