Life

Andi Constantin, în depresie. Prin ce a trecut Burlacul de la Antena 1

06.05.2021 | 23:25
Andi Constantin in depresie Prin ce a trecut Burlacul de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Andi Constantin a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu ceva vreme. Burlacul de la Antena 1 a suferit de depresie, după ce a trecut printr-un moment neplăcut, dezvăluind și cum a reușit să ajungă la liman. 

Tânărul a avut un moment dureros prin prisma accidentului de mașină suferit în trecut. Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a revenit destul de greu, asta pentru că aproximativ jumătate de an a avut o depresie grea, care l-a cam doborât.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă Burlacul de la Antena 1 și-a dat seama că trebuie să fie recunoscător pentru lucrurile pe care le are. Andi Constantin a început să vadă partea plină a paharului, dovadă că acum este în căutarea iubirii într-o emisiune celebră.

Andi Constantin de la Burlacul, momente dificile. Ce i s-a întâmplat

„Un moment foarte greu a fost când am avut un accident de mașină și din cauza aceea am intrat într-o depresie mai bine de șase luni. Schimbarea de atitudine vizavi de viață m-a ajutat să mă pun pe picioare.

ADVERTISEMENT

Sigur, nu vă gândiți că asta s-a întâmplat peste noapte, e un proces de durată! Pentru mine, de exemplu, a însemnat că, în loc de a fi furios pe mine pentru ce am făcut, am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață.

Am practicat emoții pozitive, am găsit recunoștință în fiecare zi, iar de atunci viața mea s-a schimbat complet.

ADVERTISEMENT

Nu regret alegerile greșite din viața mea pentru că, în primul rând, acest lucru m-ar bloca pe mine să evoluez. Mă observ, mă iert și mă accept!”, a declarat Andi Constantin într-un interviu pentru revista viva.ro.

Burlacul a vorbit și despre schimbările care au venit o dată cu celebritatea. Tânărul crede că nu este judecat pentru alegerile și greșelile sale, deși există și hate în jurul său. Cu toate aceasta Andi Constantin spune că a devenit o persoană mai sinceră și mai deschisă, dar mai ales a scăpat de timiditate.

ADVERTISEMENT

„Eu, timidul, introvertitul, mi-am făcut sute de mii de prieteni virtuali care au grijă să îmi amintească faptul că îmi sunt alături”, a completat fosta ispită de la Antena 1, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT