Life

Andi Constantin, noul Burlac, dezvăluiri despre femeia perfectă. Ce caută la viitoarea soție

16.01.2021 | 19:50
Andi Constantin noul Burlac dezvaluiri despre femeia perfecta Ce cauta la viitoarea sotie
ADVERTISEMENT

Andi Constantin, bărbatul care este în căutarea jumătății în show-ul „Burlacul”, a făcut dezvăluiri remarcabile despre calitățile pe care le caută la viitoarea soție. Tânărul urmărește câteva aspecte, având standarde de la care nu se abate. 

Vedeta, care este multiplu campion la fitness și antreprenor, visează să simtă fluturi în stomac cât mai curând. Tânărul de 29 de ani se consideră un romantic incurabil și se dedică în totalitate persoanei de lângă el în fiecare secundă.

ADVERTISEMENT

Sportivul va apărea în cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1, fiind convins că își va găsi sufletul pereche cât mai curând. Andi Constantin are ceva pretenții de la femeia perfectă și nu lasă deloc ștacheta jos când vine vorba de iubire.

Andi Constantin, declarații despre viitoarea sa soție. Ce caută Burlacul la o femeie

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei.

ADVERTISEMENT

Trebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a mărturisit Andi Constantin într-o emisiune de la Antena Stars, informează spynews.ro.

Burlacul poate trece peste infidelitatea unei femei, însă este perfect convins că încrederea nu se mai poate recâștiga. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” este conștient de calitățile sale, dar mai ales de defecte, unul dintre acestea fiind comunicarea prea săracă cu celălalt.

ADVERTISEMENT

„Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare.

Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație, dar sper să schimb acest lucru în curând”, a completat tânărul, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Andi Constantin pleacă în această aventură de la Antena 1 cu gândul de a se căsători, subliniind faptul că a avut puține partenere până la vârsta de 29 de ani. Tânărul vrea o relație stabilă și o familie, lucru pe care-l admiră foarte mult la prietenii care s-au așezat deja la casa lor.

Fosta ispită de la Antena 1 vrea să dăruiască fericire și să-și împartă existența la doi sau poate chiar la trei, semn că este decis să aibă un copil cât mai curând.

ADVERTISEMENT