Life

Andi Moisescu a rupt tăcerea. Adevărul despre căsnicia cu Olivia Steer: „Pun exact degetul pe rană”

06.04.2021 | 14:25
Andi Moisescu a rupt tacerea Adevarul despre casnicia cu Olivia Steer Pun exact degetul pe rana
Andi Moisescu și Olivia Steer, unul din cele mai longevive cupluri din showbiz. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul din cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. El, prezentator de televiziune și jurat la Românii au talent, ea, fostă prezentatoare care a devenit cunoscută mai mult pentru campaniile sale anti-vaccinare.

Cum se înțeleg cei doi în viața de zi cu zi? Cum s-au cunoscut? Cum fac față creșterii celor doi copii de 12, respectiv 14 ani? Andi a răspuns recent la aceste întrebări și a vorbit pentru prima oară mai apăsat ca niciodată despre căsnicia sa cu Olivia.

ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii Apropo TV își iubește foarte mult familia și, în ciuda părerii multora că relația lor nu este tocmai roz din cauza opiniilor controversate pe care nevasta lui le exprimă des în spațiul public pe diferite teme, se pare că lucrurile stau fix pe dos.

Andi Moisescu și Olivia Steer se iubesc ca în prima zi

Într-un interviu acordat pentru revista Viva!, Andi Moisescu a vorbit despre începuturile relației sale cu Olivia Steer, dar și despre cum face față creșterii copiilor, provocărilor de zi cu zi de care se lovește în propria familie.

ADVERTISEMENT

Fără să intre în prea multe detalii, căci prezentatorul ține la intimitatea sa, acesta a spus cu subiect și predicat anumite lucruri pe care le aștepta toată lumea legate de căsnicia sa.

Întrebat care este secretul unei căsătorii de durată, Moisescu a spus scurt și convingător: „Iubirea este esențială”.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a amintit apoi cum a început povestea sa de iubire cu fosta prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”. Cei doi s-au intersectat pentru prima oară în 2002, fiind colegi ai aceluiași trust: „A fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost dispuși amândoi să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru.

Cel mai important din viața fiecărui om: iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele”.

ADVERTISEMENT

Ce face prezentatorul când apar situații tensionate în familie: „Pun exact degetul pe rană”

Juratul de la Românii au talent a povestit și cum este relația cu Olivia din perspectiva familiei, mai ales că au doi copii pentru care adolescența bate la ușă, iar perioada care urmează va fi una plină de provocări mai ales pentru cei doi părinți.

„Aș zice că ne descurcăm. Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică, iar acum culeg roadele.

Avem o relație extrem de apropiată și solidă și am ajuns să-i cunosc atât de bine încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez bomba. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată”, a mai spus Andi pentru Viva!.

 

ADVERTISEMENT