Life

Andi Moisescu, apariție rară alături de Olivia Steer. Cum s-a îmbrăcat soția prezentatorului de la Pro TV

Andi Moisescu și Olivia Steer au avut o apariție cu care au uimit pe toată lumea. Cei doi soți au mers la o cină romantică, pentru care Olivia Steer a ales o ținută îndrăzneață.
18.07.2022 | 14:31
Andi Moisescu aparitie rara alaturi de Olivia Steer Cum sa imbracat sotia prezentatorului de la Pro TV
Andi Moisescu și Olivia Steer, apariție rară împreună. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer au avut o întâlnire romantică. Și-au uimit fanii cu apariția lor, una rară de altfel, iar Olivia Steer a atras atenția tuturor prin ținuta sa.

Andi Moisescu și Olivia Steer, cină romantică în oraș. Olivia Steer a stârnit invidii prin ținuta purtată

”Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita in oraș!”, a scris Olivia Steer, pe facebook, în dreptul unei fotografii în care apare la brațul lui Andi Moisescu și afișând o siluetă de invidiat.

ADVERTISEMENT

Olivia Steer a optat pentru un costum alb, compus dintr-un sacou și o pereche de pantaloni scurți, la care a asortat o bluză neagră, o pereche de pantofi negri și un clutch tot negru.

Andi Moisescu si Olivia Steer
Andi Moisescu și Olivia Steer, apariție rară împreună. Sursa foto: facebook

 

Întreaga vestimentație i-a scos în evidență picioarele bine sculptate al soției lui Andi Moisescu, care a primit mulțimi de admirații pe facebook.

ADVERTISEMENT

”Wow ! Arata senzational iubita ! …seara minunata !”, a scris o internaută. ”SUPERBA, iubita sotului!!”, a mai notat o alta.

De altfel, nici domnii nu lipsit din peisaj. Unul dintre ai scris în comentarii:Ce oraș frumos! Se confirmă că în spatele unui bărbat de succes se află o iubire extraordinară”.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer, căsătoriți din 2005

Andi Moisescu și Olivia Steer au una dintre cele mai lungi relații din showbiz, având în vedere divorțul care apare în multe cupluri. Cei doi și-au unit destinele în 2005.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt și părinții a doi copii: David Moisescu și Luca Moisescu. În cadrul unui interviu pentru Revista Viva!, Andi Moisescu a mărturisit care este secretul căsniciei sale reușite cu Olivia Steer.

ADVERTISEMENT

”Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară. Aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a spus Andi Moisescu pentru Revista Viva!

În același interviu, Andi Moisescu a declarat că el și soția sa se descurcă foarte bine și cu creșterea copiilor, în sensul în care niciodată nu s-au plâns că le este greu. Fiul cel mare al lor are 15 ani, iar cel mic 13.

ADVERTISEMENT