Life

Andi Moisescu atacă dur PNL: „Aceeași școală de rahat”. Reacțiile fanilor n-au întârziat. „E groasă!”

03.12.2020 | 17:25
Andi Moisescu ataca dur PNL Aceeasi scoala de rahat Reactiile fanilor nau intarziat E groasa
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu s-a lansat într-un atac neașteptat la adresa partidului care se află la guvernare, uimind pe toată lumea. Realizatorul emisiunii Apropo TV de la PRO TV nu s-a mai putut abține și a comentat o știre în care Klaus Iohannis taie o panglică.

Vedeta PRO TV a comparat PNL cu PSD vorbind despre vechile metehne ale partidului condus de Marcel Ciolacu și, pentru prima oară, realizatorul de televiziune nu a mai putut trece cu vederea ceea ce pentru el înseamnă o „școală de rahat”, și nu se referea cu siguranță la delicatesurile turcești.

ADVERTISEMENT

„Aceeași școală de rahat, PSD și la PNL. Băi, fix acum, cu 4 zile înainte de alegeri au tăiat panglica”, a scris Andi Moisescu la un link căruia i-a dat share pe Facebook, cu titlul: „Iohannis: Proiectele de infrastructură din zona Moldovei sunt de maximă importanță”.

andi moisescu
Postarea lui Andi Moisescu de pe Facebook

Comentariul lui Andi Moisescu a primit sute de reacții

Oamenii au reacționat imediat la textul pe care l-a scris Andi Moisescu pe pagina sa de Facebook.

„Wow. Mă mir, dacă și Andi a reacționat public, e groasă. Dar e de bine! Votăm pentru o Românie fără hoție!;

ADVERTISEMENT

Ar trebui sa ieșim la vot, dacă dorim sa înlocuim acest guvern incapabil, oricum ma aștept ca după data de 6 sa auzim cum au crescut cazurile și ne trezim izolați în casa iar pe timp de iarna va fi mai greu de suportat, sper ca vom reuși sa aducem o schimbare în bine, dacă nu se fură la voturi;

Pai la ce te așteptai! Ieri la tv numai la mulți ani România români vedeai, dar de ce nu sa arătat spitalul de la Reșița copii care se culcă flămânzi etc sa vezi dacă îți mai vine sa zici la mulți ani România”, sunt câteva din sutele de comentarii primite de Moisescu.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu nu este singura figură de la PRO TV care se implică vizibil în problemele societății. Cel mai vocal dintre oamenii de bază ai postului de pe Pache Protopopescu este juratul Tudor Chirilă de la Vocea României.

 

Tags: