Life

Andi Moisescu, după 30 de ani de Pro TV se compară cu un miner: ”Cine să mă mai ia la vârsta asta?”

Andi Moisescu este una dintre figurile emblematice ale Pro TV, cei 30 de ani petrecuți acolo și emisiunile prezentate transformându-l într-unul dintre cei mai vechi angajați ai postului.
21.08.2021 | 14:33
Andi Moisescu dupa 30 de ani de Pro TV se compara cu un miner Cine sa ma mai ia la varsta asta
Andi Moisescu a vorbit despre viata de la Pro TV dupa ce a petrecut acolo 30 de ani Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gazdă ale emisiunilor Apropo TV și Pe Bune?, membru al juriului de la Românii au Talent, Andi Moisescu a trecut în cei 30 de ani de Pro Tv prin mai multe roluri, dar întotdeauna în fața camerei, fie ca prezentator, fie ca jurat.

Andi Moisescu se compară cu un miner

După 30 de ani de Pro TV, Andi Moisescu (48 de ani) își permite chiar să și glumească pe seama statutului pe care îl are în televiziune, comparându-se cu un miner. Și, într-un interviu acordat click.ro, Andi Moisescu a povestit cum se văd cei 30 de ani de Pro TV pentru el.

ADVERTISEMENT

De altfel, cum deja are o vechime respectabilă în trustul Pro, Andi Moisescu recunoaște că ar fi aproape imposibil să mai plece la o altă televiziune, în ciuda ofertelor pe care le-a tot avut de-a lungul timpului.

Mai mult, a precizat Andi Moisescu, în cazul lui nu au existat probleme care să îl facă să fie dat afară, nu a făcut gafe suficient de mari pentru a fi concediat, acesta fiind și un alt motiv pentru care a ajuns ca 30 din cei 48 de ani de viață să îi petreacă în trustul care l-a făcut celebru.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei”, a spus Andi Moisescu pentru click.

Andi Moisescu: ”Am căutat să-mi câștig banii din altă parte”

Andi Moisescu, cu umorul care-l caracterizează, a recunoscut că, de-a lungul celor 30 de ani de când lucrează la Pro TV a avut și momente mai dificile.

ADVERTISEMENT

”Nu mă plâng aici la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu. Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte”, a mai spus Andi Moisescu pentru sursa citată.

De altfel, vorbele lui Andi Moisescu par să fie susținute și de realitate, prezentatorul de la Pro TV fiind, la un moment dat, pe punctul să nu mai poată apărea pe micile ecrane cu emisiunea Apropo TV, dar, din fericire, cu ajutorul unor sponsori, a reușit să salveze producția care, la acea vreme, era considerată ca fiind nerentabilă pentru postul tv.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu, căsătorit de 16 ani cu Olivia Steer

Andi Moisescu pare să fie un om pentru care cuvântul stabilitate nu este chiar ceva de speriat. Iar dacă alături de Pro TV are 30 de ani, alături de Olivia Steer are, deja, 16.

Mai exact, chiar dacă Andi Moisescu este foarte discret când vine vorba despre relația de familie cu controversata Olivia Sterr, prezentatorul TV a povestit că s-a căsătorit la 32 de ani, la vremea în care era deja destul de matur pentru a știi ce face și ce își dorește de la viață.

Andi Moisescu și Olivia Steer au împreună doi copii și, în ciuda scandalurilor mediatice în care a fost implicată soția lui, relația pe care o au pare să fie mai stabilă ca niciodată.

ADVERTISEMENT