Life

Andi Moisescu și Olivia Steer împlinesc 20 de ani de relație. Ce mesaj i-a transmis soția juratului de la Românii au talent

Andi Moisescu și Olivia Steer împlinesc 20 de ani de relație. Soția juratului de la emisiunea Românii au talent a transmis un mesaj pe rețelele de socializare cu această ocazie.
27.06.2022 | 17:23
Andi Moisescu si Olivia Steer implinesc 20 de ani de relatie Ce mesaj ia transmis sotia juratului de la Romanii au talent
Andi Moisescu și Olivia Steer împlinesc 20 de ani de relație. Ce mesaj a transmis jurnalista. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer împlinesc 20 de ani de când sunt împreună. Ce mesaj i-a transmis partenera de viață a juratului de la Românii au talent.

Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu la împlinirea a două decenii de relație

Andi Moisescu și Olivia Steer împlinesc 20 de ani de relație. Partenera de viață a juratului de la Românii au talent a marcat acest moment cu un mesaj pe rețelele de socializare, dar și cu o fotografie alături de soțul ei, Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Olivia Steer a dezvăluit că acum fix două decenii, Andi Moisescu o întreba dacă vrea să îi fie alături pentru tot restul vieții sale.

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul Oliviei în ziua în care împlinește 20 de ani de relație alături de Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Andi Moisescu și Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt împreună de 20 de ani și au 18 ani de când s-au căsătorit.

Aceștia au decis să își unească destinele la doi ani din momentul în care s-au cunoscut, iar Andi Moisescu a recunoscut că a trebuit să lupte puțin pentru a-i cuceri inima Oliviei Steer.

Andi Moisescu și soția lui s-au cunoscut în televiziune, în luna decembrie. Andi Moisescu aflase de la un coleg despre Olivia, care i-a atras atenția că este foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii.

Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

ADVERTISEMENT

Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam”, a povestit Andi Moisescu în podcastul lui Mihai Bobonete.

Andi Moisescu și Olivia Steer au împreună doi copii, în vârstă de 15 și 13 ani și una dintre cele mai longevive relații din showbiz.

ADVERTISEMENT