Life

Andi Moisescu și Olivia Steer, nuntă ca-n povești. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani

19.03.2021 | 17:09
Andi Moisescu si Olivia Steer nunta can povesti Cei doi sunt impreuna de peste 15 ani
Andi Moisescu și Olivia Steer, nuntă ca-n povești. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer au avut o nuntă ca-n povești în urmă cu mai bine de 15 ani, la cununia religioasă fiind invitate foarte multe vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi și-au unit destinele în toamna lui 2004. 

Juratul de la „Românii au talent” și partenera sa de viață nu vor uita niciodată momentul în care și-au jurat credință veșnică, unele scene fiind de-a dreptul fabuloase. Printre acestea se numără începutul petrecerii când vedeta i-a cântat soției melodia „Wonderful tonight” a lui Eric Clapton.

ADVERTISEMENT

Rochia de mireasă purtată de frumoasa brunetă Olivia Steer a fost realizată de o creatoare de modă celebră de la noi din țară, în timp ce tortul a avut patru etaje și a fost creat în străinătate.

Andi Moisescu și Olivia Steer, un cuplu longeviv. Cum a fost în ziua nunții lor

Mai exact, Andi Moisescu și Olivia Steer au apelat la ajutorul unei specialist din Austria, care le-a oferit un desert pe măsura evenimentului. Atmosfera a fost întreținută de doi cântăreți de muzică lăutărească consacrați, Cornelia Catanga și Leo Iorga.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele publice care au luat parte la cel mai frumos eveniment din viața juratului de la Pro TV și a soției sale se numără: Amalia Enache, Andreea Esca, Mihai Codreanu, Paula Herlo, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu, Corina Danilă, Andreea Liptak, Răzvan Spiridon sau Mihai Dedu.

Nuntă Andi Moisescu și Olivia Steer
Andi Moisescu și Olivia Steer s-au căsătorit în toamna lui 2004. Sursa foto: stirilekanald.ro

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut în 2002, în timpul unei filmări, când au trebuit să înregistreze alături de alți jurnaliști imnul Pro TV pentru 1 decembrie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, destinul i-a făcut să se întâlnească din nou la petrecerea unui prieten comun. De atunci sunt nedespărțiți și au una dintre cele mai solide relații din lumea mondenă.

Cuplul are împreună și doi băieți, Luca și David, de care sunt foarte mândri. Copiii sunt pasionați de tehnologie și matematică, așa cum a dezvăluit în urmă cu ceva vreme chiar gazda emisiunii „Apropo TV”.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul și vedeta se iubesc cu foc și patimă chiar și după mai bine de 15 ani de mariaj, Andi Moisescu având numai cuvinte de laudă la adresa partenerei, deși a fost criticată dur de multe ori pentru punctele sale de vedere.

ADVERTISEMENT
Tags: