Life

Andi Moisescu și Olivia Steer, ținute demne de vedetele de la Hollywood. Ce au îmbrăcat pentru o seară în oraș

Andi Moisescu și Olivia Steer au uimit internetul cu ținutele pe care le-au ales pentru o plimbare. Cum s-au îmbrăcat cei doi? Imaginile publicate în mediul online.
17.07.2022 | 18:03
Andi Moisescu si Olivia Steer tinute demne de vedetele de la Hollywood Ce au imbracat pentru o seara in oras
Olivia Steer și Andi Moisescu au ieși împreună în oraș. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de mai bine de 20 ani și rareori dau detalii despre relația. Cu toate acestea, au mare grijă să petreacă timp împreună, pentru a menține flacăra iubiri aprinse. Recent, au ieșit la o plimbare și au făcut furori cu ținutele alese.

Ținutele cu care Andi Moisescu și Olivia Steer le pot face concurență vedetelor de la Hollywood

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt un cuplu solid. De mai bine de 20 ani sunt împreună și alături de cei doi copii ai lor formează o familie.

ADVERTISEMENT

Ambii sunt ocupați, însă nu uită să-și facă timp pentru lucrurile care contează cu adevărat. Petrec timpul împreună, așa cum au făcut recent.

Aflați la o plimbare, au imortalizat momentul, iar soția juratului de la Românii au talent a publicat imaginile pe internet. Ceea ce a atras atenția au fost ținutele alese de cei doi.

ADVERTISEMENT

„Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita în oraș!”, a scris Olivia Steer pe Instagram. 

Putând cu ușurință să le facă concurență vedetelor de la Hollywood, Olivia Steer și Andi Moisescu s-au îmbrăcat cu mult bun gust.

ADVERTISEMENT

Vedeta Pro TV a optat pentru un costum lejer, de vară, de culoare crem, asortat cu o cămașă roz pal. În picioare, Andi Moisescu a ales să poarte o pereche pantofi sport albi.

Pe de altă parte, Olivia Steer a ales să fie elegantă, dar simplă în același timp. A purtat un costum din două piese, iar pantalonii scurți îi scoteau foarte bine în evidență picioarele, mai ales că era încălțată cu o pereche de pantofi stiletto, negri.

ADVERTISEMENT

A întregit ținuta cu un top de aceeași culoare. Tot negre au fost și accesoriile, un ceas și o geantă micuță. Soția lui Andi Moisescu și-a evidențiat talia cu ajutorul unei curele aurii.

Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu în ziua în care au împlinit 20 de ani de relație

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut chiar la televiziune, în ziua în care înregistrau o ediție de 1 decembrie a unei emisiuni.

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul publicat de Olivia Steer în mediul online, în ziua în care ea și Andi Moisescu au împlinit 20 de ani de relație.

ADVERTISEMENT