Life

Ce meserie a avut Andi Moisescu înainte de a deveni vedetă la Pro TV. A muncit din greu pentru a face bani

Andi Moisescu este unul dintre cei mai vechi jurnaliști români, dar puțini cunosc amănunte despre meseria pe care a avut-o înainte de a ajunge pe sticlă.
05.02.2022 | 14:31
Ce meserie a avut Andi Moisescu inainte de a deveni vedeta la Pro TV A muncit din greu pentru a face bani
Andi Moisescu, meserie înainte de a fi pe sticlă. Din ce a făcut bani vedeta Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV, a câștigat primii banii din cu totul altceva. Până să devină vedetă celebră la postul din Pache Protopopescu a muncit din greu.

Cunoscutul prezentator de la „Apropo TV” a început să lucreze de la o vârstă foarte fragedă, la numai 17 ani fiind cunoscut pentru faptul că vindea ziare.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a luat această decizie pentru că-și dorea foarte mult să plece în vacanță, doar că familia sa nu avea resursele necesare. Vedeta și-a luat viața în propriile mâini.

Andi Moisescu, meserie înainte de a fi pe sticlă. Din ce a făcut bani vedeta Pro TV

Își amintește că în prima zi nu a reușit să vândă niciun ziar, dar apoi a câștigat o sumă importantă. Ulterior, Andi Moisescu a fost profesor de matematică. Se întâmpla în timpul facultății.

ADVERTISEMENT

„Am predat doar în timpul facultății. N-am fost diriginte, dar i-am ținut locul unuia. Am dat și câteva teze. Pe unele le-am și corectat.

Cred că am fost cam darnic cu notele, pentru că, după ce și-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, dezvăluia prezentatorul în urmă cu ceva vreme, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, vedeta de la Pro TV și-a descoperit vocația și a început să lucreze la radio. A ajuns în acest domeniu după ce a dat un concurs la postul „Radio Unifan”. Prima apariția avea să fie la Radio Costinești, apoi la Fun Radio și în final la Pro FM.

În decursul anului 1996 a început să lucreze în televiziune, alături de nume importante printre care se numără Florin Călinescu. În perioada 2000 – 2004 a moderat emisiunea „Marcă înregistrată”.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu, jurat la emisiunea Românii au talent

În anul 2005 a ajuns la cârma emisiunii Apropo TV, iar din anul 2011 face parte din juriul „Românii au talent”, care a ajuns la sezonul cu numărul 12 și care a avut premiera vineri, 4 februarie 2022.

„Eu nu mă mai întreb de mult ce mă mai poate surprinde, întrucât românii mi-au arătat că au întotdeauna cu ce. Avem talent, ăsta e adevărul.

Ce mă bucură e un nou tip de conținut care a apărut la masa juriului și care e, evident, legat de relațiile cu totul speciale dintre noi.

Eu cred că ăsta va fi primul lucru care va atrage atenția. Și, din același motiv, pot să dezvălui că deciziile au devenit de multe ori imprevizibile.

Pentru că, odată cu apariția lui Bobo și a lui Dragoș, au apărut niște unghiuri din care n-a mai privit nimeni până acum prestațiile de pe scena emisiunii”, a declarat Andi Moisescu, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT