Carousel hot news

Decizie SURPRINZĂTOARE! Avea şanse mari să devină PREŞEDINTE, dar s-a retras! Află MOTIVUL înduioşător

Anunţat ca fiind poate cel mai competitiv adversar al lui Gică Popescu în cursa pentru şefia FRF, Ioan Andone a decis să nu mai candideze. Pentru a lua această decizie, "Fălcosul" s-a consultat...
19.01.2014 | 17:39
Decizie SURPRINZĂTOARE! Avea şanse mari să devină PREŞEDINTE, dar s-a retras! Află MOTIVUL înduioşător
ADVERTISEMENT

Anunţat ca fiind poate cel mai competitiv adversar al lui Gică Popescu în cursa pentru şefia FRF, Ioan Andone a decis să nu mai candideze. Pentru a lua această decizie, “Fălcosul” s-a consultat cu cei apropiaţi şi a ajuns la concluzia că va continua în antrenorat.

“Decizia am luat-o în cursul acestei săptămîni, m-am consultat şi cu familia, cu diferiţi oameni. Sînt antrenor. Nu voi candida, asta este clar. Din mai multe motive. Sută la sută nu voi candida. Voi rămîne să antrenez. 
Nu vreau ca peste 3-4 ani să nu reuşesc la Federaţie şi să mă apuc iar de antrenorat. Tot ce am realizat ca jucător… Nu am fost talentat, am fost un tip care a muncit zi de zi, oră de oră, secundă de secundă. Aşa am fost şi ca antrenor. Nu am fost un geniu. Echipele pe care le-am antrenat au fost serioase, care au muncit”, a declarat antrenorul la Dolcesport.

Andone îl vede ca principal favorit pentru cîştigarea alegerilor pe Gică Popescu.

“Favorit rămîne Gică Popescu. Este un tip care ştie ce vrea. Nu întîmplător a ajuns căpitan la Barcelona. Ar ajuta foarte mult fotbalul românesc, dacă ar ajunge preşedinte.

ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş, ca jucător, a fost bun, a evoluat şi la echipă naţională, a fost preşedinte. Burleanu are un proiect, are fotbalul în sală. Vasile Avram? Un bun manager. Mi se pare un adversar redutabil. Dacă nu avea acea problemă, cînd a fost închis, cîştiga multe voturi”, a încheiat “Ando”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri