"El o să fie înlocuitorul lui Contra!" Ce prostie a făcut în carieră

Dinamo, Ioan Andone. Adrian Mutu

Ioan Andone a vorbit despre perioada petrecută la Dinamo. Tehnicianul a stat pe banca roş-albilor în ediţia trecută de campionat, însă a plecat de la echipă în iarnă, chiar cu câteva etape înainte de începerea play-off-ului, după o înfrângere la Chiajna împotriva Concordiei.

Andone a avut o relaţie mai degrabă rece cu Adrian Mutu, directorul general al clubului din "Ştefan cel Mare" fiind acuzat atunci de antrenor că nu i-a făcut la timp transferurile. Mutu a fost cel care a militat pentru plecarea lui Ando şi venirea lui Contra. "Îi urez succes lui Mutu, nu am treabă cu el. Eu cred că o să ajungă viitorul antrenor al lui Dinamo", a spus Andone la o televiziune de sport.

Andone Dinamo. "Dacă nu te potriveşti, nu ai ce căuta!"

Andone a declarat că regrată acum reîntoarcerea la clubul din "Ştefan cel Mare", însă invocă drept motiv faptul că nu a putut să refuze clubul său de suflet. Antrenorul a încheiat explicând că banii de transferuri sunt esenţiali la o echipă care se vrea una cu proiect serios.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Am făcut o prostie mare că m-am dus la Dinamo. Greşeala a fost a mea, nu a lor. Însă nu am putut refuza clubul pe care îl iubesc. Când nu te potriveşte cu cineva, nu ai ce căuta acolo. Nu ai bani de transferuri, nu e un proiect sustenabil", a declarat Andone.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091