Andone, dorit în Ligue 1! Bordeaux oferă 15 milioane de euro

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
30/01/2018, 22:31
Andone, dorit în Ligue 1! Bordeaux oferă 15 milioane de euro

UPDATE, ora 16:45 / Florin Andone are o nouă ofertă de transfer, de această dată din Ligue 1. Conform site-ului goal.com, internaţionalul român este dorit de Girondins Bordeaux, care este dispusă să plătească 15 milioane de euro pentru transferul său.


Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani a intrat în atenţia clubului Stoke City, care speră să se salveze de la retrogradare cu un atacant care să înscrie cât mai multe goluri, dar La Coruna nu lasă din preţul de 30 de milioane de euro.

Stoke e într-o situaţie critică în Premier League, deşi a investit enorm în ultima perioadă. I-a adus pe Chuopo Moting şi Jese Rodriguez în vară, care, alături de Shaqiri şi Diouf ar fi trebuit să formeze un atac redutabil. Nu s-a întâmplat aşa, acum formaţia lui Paul Lambert fiind prima deasupra liniei.

Stoke, dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru Andone

Staful tehnic e convins că echipa are nevoie de un marcator, iar Florin Andone pare a fi favorit să ajungă în această perioadă de mercato pe ”Britania”. Stoke este dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru român, cu 10 milioane mai puţin decât cer galicienii.

Brighton & Hove este cealaltă formaţie interesată de transferul lui Andone. Brighton a mărit suma pe care vrea să o plătească, după ce La Coruna a respins prima ofertă de 11 milioane de euro. Românu ar mia fi dorit de Fiorentina, Sporting Lisabona şi Burnley.

Ştirea MOMENTULUI

Campionii mondiali au ajuns la Paris! S-au întâlnit cu președintele Macron. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.