Cele mai citite

Andone, dorit în Ligue 1! Bordeaux oferă 15 milioane de euro

Florin Andone este la un pas de plecarea de la Deportivo La Coruna. După ce Brighton şi Stoke au făcut oferte pentru el, acum Girondins Bordeaux şi-a arătat internţia de a-l achiziţiona.
Autor: Vicentiu Dinescu | 30.01.2018 | 22:31
Andone, dorit în Ligue 1! Bordeaux oferă 15 milioane de euro

UPDATE, ora 16:45 / Florin Andone are o nouă ofertă de transfer, de această dată din Ligue 1. Conform site-ului goal.com, internaţionalul român este dorit de Girondins Bordeaux, care este dispusă să plătească 15 milioane de euro pentru transferul său.


Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani a intrat în atenţia clubului Stoke City, care speră să se salveze de la retrogradare cu un atacant care să înscrie cât mai multe goluri, dar La Coruna nu lasă din preţul de 30 de milioane de euro.

Stoke e într-o situaţie critică în Premier League, deşi a investit enorm în ultima perioadă. I-a adus pe Chuopo Moting şi Jese Rodriguez în vară, care, alături de Shaqiri şi Diouf ar fi trebuit să formeze un atac redutabil. Nu s-a întâmplat aşa, acum formaţia lui Paul Lambert fiind prima deasupra liniei.

Stoke, dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru Andone

Staful tehnic e convins că echipa are nevoie de un marcator, iar Florin Andone pare a fi favorit să ajungă în această perioadă de mercato pe ”Britania”. Stoke este dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru român, cu 10 milioane mai puţin decât cer galicienii.

Brighton & Hove este cealaltă formaţie interesată de transferul lui Andone. Brighton a mărit suma pe care vrea să o plătească, după ce La Coruna a respins prima ofertă de 11 milioane de euro. Românu ar mia fi dorit de Fiorentina, Sporting Lisabona şi Burnley.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!