Andone îl susţine pe Lupescu: ”Din cauza asta, Burleanu va pierde! Îi e o frică teribilă”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/03/2018, 20:51
Andone îl susţine pe Lupescu: ”Din cauza asta, Burleanu va pierde! Îi e o frică teribilă”

Ioan Andone este de părere că Răzvan Burleanu se teme de Ionuţ Lupescu şi de aceea început campania cu dosarele din perioada în care fostul şef al Comieis Tehnice de la UEFAa lucra la FRF.

Fostul antrenor de la FC Dinamo Bucureşti l-a criticat pe Răzvan Burleanu pentru campania pe care o face, pe care o numeşte ca fiind una “murdară:

“Îi este frică”

”Eu sunt de partea lui Ionuţ şi cred că ar trebui să fie o dispută pe proiecte, pentru revitalizarea fotbalului românesc. Dar văd că este mai multă politică din partea adversarului lui Ionuţ. Burleanu se ocupă de altceva, face o politică murdară. Îi este frică dacă se ocupă de asemenea chestii”, a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×