Nicio categorie

OFICIAL! Ioan Andone a semnat cu o echipă din grupele Europa League: “Obiectiv, TITLUL!”

UPDATE 20 octombrie 20:00 / Ioan Andone a fost prezentat oficial la Apollon Limassol. Tehnicianul român a declarat la conferinţa de presă că e fericit să se întoarcă în Cipru după o pauză de...
20.10.2014 | 20:15
OFICIAL! Ioan Andone a semnat cu o echipă din grupele Europa League:

UPDATE 20 octombrie 20:00 / Ioan Andone a fost prezentat oficial la Apollon Limassol. Tehnicianul român a declarat la conferinţa de presă că e fericit să se întoarcă în Cipru după o pauză de 8 ani:

“Îi mulţumesc preşedintelui că mi-a dat această oportunitate. Principalul obiectiv este cîştigarea titlului, iar Europa League este pe planul doi. Avem jucători foarte buni, dar avem nevoie de rezultate. Voi face cîteva schimbări pînă la meciul cu Monchengladbach. Am venit aici pentru a obţine rezultate imediate. Nimeni nu vrea să piardă, tot timpul antrenorul e sub presiune”, a declarat Andone la prezentarea oficială.

La Apollon Limassol evoluează şi românul Nicolae Grigore.

asdasd

Ioan Andone s-a înţeles cu ciprioţii de la Apollon Limassol, anunţă Cyprus Football. Românul era în calculele pentru postul de selecţioner, după ce Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu FRF. Contactat de FANATIK.RO, Ioan Andone a confirmat negocierile cu Apollon. “Ne-am înţeles telefonic. Dacă totul e aşa cum am vorbit, duminică merg în Cipru şi semnez cu ei. O să-l iau cu mine şi pe Adi Iencsi şi sper să fie totul în regulă”, a declarat tehnicianul.

Andone a antrenat ultima dată la Al-Ettifaq. Tehnicianul român s-a înţeles pentru un contract scadent în vară, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Ioan Andone cunoaşte fotbalul cipriot, între 2005 şi 2007 fiind antrenorul Omoniei Nicosia.

andone

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri