ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Andone îl face praf pe Negoiţă pentru strategia de transferuri: “Te uiţi ca prostul la DVD-uri!”

Ioan Andone critică dur strategia celor de la FC Dinamo Bucureşti în privinţa transferurilor, mai ales în comparaţie cu marea rivală FCSB, care a făcut investiţii uriaşe şi a adus jucători...
Autor: Mirela Apostol | 23.08.2017 | 00:02
Andone îl face praf pe Negoiţă pentru strategia de transferuri:

Ioan Andone critică dur strategia celor de la FC Dinamo Bucureşti în privinţa transferurilor, mai ales în comparaţie cu marea rivală FCSB, care a făcut investiţii uriaşe şi a adus jucători importanţi.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare a dezvăluit cum se aduc jucătorii la Dinamo:

“Când ai un buget alocat pentru transferuri, atunci aduci jucători liberi. Te uiţi ca prostul pe DVD. A dispărut şi echipa a doua, e problema lor. Contra a făcut pregătirea, a avut timp să cunoască şi să închege o echipă, dar a fost trădat de arbitri şi de problemele financiare. Când tu vezi că Steaua transferă, transferă pe bani, transferă pe bani, e greu. Pentru suporteri ar trebui să faci un efort şi să iei măcar un jucător bun pe bani. ”, a spus Ioan Andone la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone a plecat de la FC Dinamo Bucureşti în iarnă, înainte cu trei etape de play-off. După plecarea sa, Cosmin Contra a reuşit să ducă echipa în primele şase din Liga 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!