Andone îl face praf pe Negoiţă pentru strategia de transferuri: "Te uiţi ca prostul la DVD-uri!"

Dinamo, Cosmin Contra, Ioan Andone, Liga 1 Betano

Ioan Andone critică dur strategia celor de la FC Dinamo Bucureşti în privinţa transferurilor, mai ales în comparaţie cu marea rivală FCSB, care a făcut investiţii uriaşe şi a adus jucători importanţi.

Fostul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare a dezvăluit cum se aduc jucătorii la Dinamo:

"Când ai un buget alocat pentru transferuri, atunci aduci jucători liberi. Te uiţi ca prostul pe DVD. A dispărut şi echipa a doua, e problema lor. Contra a făcut pregătirea, a avut timp să cunoască şi să închege o echipă, dar a fost trădat de arbitri şi de problemele financiare. Când tu vezi că Steaua transferă, transferă pe bani, transferă pe bani, e greu. Pentru suporteri ar trebui să faci un efort şi să iei măcar un jucător bun pe bani. <Oricât costă băiatul ăsta, îl aduc>", a spus Ioan Andone la un post de televiziune.

Ioan Andone a plecat de la FC Dinamo Bucureşti în iarnă, înainte cu trei etape de play-off. După plecarea sa, Cosmin Contra a reuşit să ducă echipa în primele şase din Liga 1 Betano.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004