Cele mai citite

Andone, mesaj surprinzător din Mexic după primul gol din 2018! ”Felicitări, prietene”

Florin Andone a marcat primul gol din 2018 în partida Villarreal - Deportivo La Coruna 1-1 şi a primit un mesaj surprinzător tocmai din Mexic.
Autor: Vicentiu Dinescu | 09.01.2018 | 21:29
Andone, mesaj surprinzător din Mexic după primul gol din 2018! ”Felicitări, prietene”

După ce a adus un punct pentru trupa de pe El Riazor, internaţionalul român a fost felicitat de Alejandro Arribas, fotbalistul cu care a avut o altercaţie la un antrenament al echipei la sfârşitul lui noiembrie, informează site-ul riazor.org.

”Mă bucur s-o văd pe Deportivo obţinând un punct în faţa dificilei echipei care este Villarreal şi să-l văd pe Florin Andone marcând. Felicitări, prietene! Noapte bună din Mexic”, a scris Arribas pe reţelele de socializare, după ce La Coruna a scos un punct pe El Madrigal.

Arribas a fost cedat în Mexic după incidentul cu Andone

Deportivo La Coruna a renunţat la fundaşul Alejandro Arribas la puţin timp după incidentul cu Florin Andone, jucătorul spaniol transferându-se la formaţia mexicană Pumas. Asta deşi atacantul romîn a spus că s-a împăcat a doua zi cu fundaşul spaniol.

La un antrenament din luna noimebrie, Alejandro Arribas a avut un tackling mai dur la Florin Andone, iar internaţionalul român s-a ridicat şi a început să se certe cu fundaşul central. Nervii atacantului român au cedat şi l-a pus la pământ pe Arribas cu un procedeu împrumutat din lupte. În urma acestui incident, Cristobal Parralo a anunţat suspendarea antrenamentului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!