Andone mizează pe doi jucători de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj!

Razvan Nicolae   
în Casa Pariurilor Liga 1
27/04/2018, 13:51
Andone mizează pe doi jucători de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj!
Ioan Andone a prefaţat derby-ul FCSB - CFR Cluj

Ioan Andone a câştigat două titluri de campion al României cu CFR Cluj şi a prefaţat derby-ul formaţiei din Gruia cu FCSB. Antrenorul de 58 de ani a declarat că nu există nicio favorită în meciul care se va juca duminică, de la ora 20:45, pe Arena Naţională, dar a susţinut că Denis Alibec şi Constantin Budescu pot fi armele echipei antrenate de Nicolae Dică.

Nu există o favorită. Sunt două echipe echilibrate. CFR e recunoscută cu o apărare foarte bună, Steaua e o echipă cu jucători extrem de buni pe atac, mulţi dintre ei vor fi titulari la echipa naţională. Jocul depinde de cum îl tratează cei doi antrenori.

Ioan Andone a evidenţiat punctele forte al celor de la CFR Cluj şi FCSB

Nicolae Dică dacă nu va vrea să piardă acest meci, cred că va reuşi, depinde de ce formulă de apărare va avea. Dacă va vrea să rişte şi să atace poate să câştige de acum campionatul pentru că dacă Steaua învinge duminică, sunt convins că va câştiga titlul. CFR are cel mai experimentat mijloc din Liga 1 cu Hoban, Deac şi Culio, de asta e foarte greu să le dai gol, au experienţă, inteligenţă. Alibec a avut un an groaznic, a devenit un caz. Toată lumea a vrut să-l ajute, să-l încurajeze, dar el văd că n-a crescut. Dacă va deveni jucătorul de acum doi ani de la Astra va fi decisiv pentru câştigarea campionatului. Dacă Budescu are o zi bună spre foarte bună, înclin spre Steaua”, a declarat Ioan Andone.

Închide ×