Andone, negocieri cu un fundaş înainte de meciul din Ardeal. “Am vorbit”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
09/08/2016, 00:13
Andone, negocieri cu un fundaş înainte de meciul din Ardeal. “Am vorbit”

Oficialii lui CFR Cluj regretă că nu au reuşit să tranşeze meciul cu Dinamo. Atît Vasile Miriuţă, cît şi căpitanul Camora au precizat că victoria a fost la un pas de formaţia ardeleană.

“Am dominat meciul, mai ales a doua repriză, dar sîntem mulţumiţi cu acest punct. Dinamo s-a apărat bine, dar nu ne-au pus probleme. Au încercat să joace pe contraatac. Trebuie să ieşim din această zonă, trebuie să ieşim pe plus. A fost un meci intens, l-am trăit la maximum”, a precizat Vasile Miriuţă.

“Dinamo m-a dorit”

Mario Camora a dezvăluit că oficialii lui Dinamo au dorit să îl aducă la Bucureşti, dar acesta a refuzat oferta venită din “haită”. “Este un egal care se potriveşte jocului echilibrat, dar pentru fanii de aici era mai bine să cîştigăm. Andone este prietenul meu, am avut un moment frumos cu el cînd am cîştigat titlul aici, la CFR Cluj. Am discutat în glumă înainte de meci să mă duc la Dinamo, dar eu sînt la CFR Cluj. Nu am de ce să plec, deja mă simt acasă”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×