ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Andone a primit o super ofertă din Premier League! Ce decizie a luat La Coruna. Reacţia românului

Atacantul formaţiei Deportivo La Coruna, Florin Andone, a primit o nouă ofertă de transfer din Premier League după ce a marcat primul gol în 2018.
Autor: Vicentiu Dinescu | 11.01.2018 | 17:47
Andone a primit o super ofertă din Premier League! Ce decizie a luat La Coruna. Reacţia românului

Internaţionalul român a primit o ofertă importantă de la formaţia Brighton & Hove. Englezii au oferit 11 milioane de euro în aceste zile pentru achiziţionarea  lui Andone, dar şefii clubului Deportivo La Coruna au refuzat.

ADVERTISEMENT

”În principiu, nu va pleca! Dar nu poţi să spui niciodată dinainte, există o clauză de reziliere, există oferte. A existat în vară un interes pentru jucător. Ne gândim la atacanţii noştri, îi avem pe Lucas Perez, Florin Andone, Adrian… Avem forţă ofensivă. Nu trebuie să fim nervoşi şi să ne gândim cum să ne îmbunătăţim performanţele şi rezultatele”, a declarat preşedintele Tino Fernandez pentru site-ul riazor.org.

Andone are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro

Andone a spus pentru estadiodeportivo.com că nu va pleca de la Deportivo La Coruna: ”A devenit clar că nu voi pleca nicăieri şi că voi continua aici. Am vorbit cu preşedintele Tino Fernandez şi nu există niciun dubiu. Eu vreau să rămân aici, el vrea la fel, sper că pentru mulţi ani. Mai am trei ani şi jumătate de contract cu Deportivo, dar dacă vor să prelungesc, pot să semnez pe şase-şapte ani. Tot ce vreau este să joc şi să mă simt împlinit. Am 24 de ani şi nu vreau să stau rezervă. În ultimele săptămâni am jucat mai mult şi se pare că soarele a revenit pe strada mea şi totul este mai simplu şi mai uşor”.

ADVERTISEMENT

Internaţionalul român spune că nu se aştepta să-şi piardă locul de titular, mai ales că în vară au venit mai multe oferte interesante: ”Dacă un jucător nu joacă, este imposibil să fie fericit, indiferent de echipă, chiar dacă eşti la Real Madrid sau Barcelona. Dacă nu joci, este imposibil să fii fericit. A fi în fiecare meci pe banca de rezerve nu mă încălzeşte cu nimic. Vreau să joc. În mod clar nu mă aşteptam să ajung în această situaţie. Nu ştiu ce gândeşte antrenorul, dar după ofertele din vară – pentru că au fost mai multe echipe care au oferit câteva milioane de euro – n-am mai jucat”.

Deportivo La Coruna a refuzat în vară o ofertă de 13 milioane de euro, de la Burnley, pentru atacantul român în vârstă de 24 de ani. Florin Andone are o clauză de reziliere a contractului cu gruparea galiciană în valoare de 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Florin Andone a fost decisiv pentru Deportivo La Coruna în ultima etapa din Primera Division. Internaţionalul român a marcat golul care a adus un punct pentru formaţia galiciană în partida cu Villarreal, scor 1-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!