Cele mai citite

Măsuri drastice după bătaia de la Deportivo! Ce a păţit Andone

Atacantul Florin Andone şi-a aflat pedeapsa după ce s-a luat la bătaie cu colegul său Alejandro Arribas în timpul unui antrenament.
Autor: Vicentiu Dinescu | 29.11.2017 | 11:17
Măsuri drastice după bătaia de la Deportivo! Ce a păţit Andone

Internaţionalul român nu a fost inclus de antrenorul Cristobal Parrolo în lotul echipei Deportivo La Coruna pentru partida cu Las Palmas, din manşă secundă a 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. Galicienii au şanse minime de calificare, după ce au pierdut în tur cu 4-1.

”Încercăm să gestionăm acest moment cât mai bine posibil. Se întâmplă la multe echipe un conflict între doi colegi, dar încercăm să facem ca această scânteie să nu devină un foc”, a declarat tehnicianul Cristobal Parralo în presa locală.

Andone l-a pus la pământ pe Arribas

În schimb, fundaşul Alejandro Arribas, în vârstă de 28 de ani, a fost considerat principalul vinovat al incidentului de la şedinţa de pregătire de luni şi a fost trecut pe lista de transferuri de conducătorii clubului din La Coruna.

Alejandro Arribas a avut un tackling mai dur la Florin Andone, iar internaţionalul român s-a ridicat şi a început să se certe cu fundaşul central. Nervii atacantului român au cedat şi l-a pus la pământ pe Arribas cu un procedeu împrumutat din lupte. În urma acestui incident, Cristobal Parralo a anunţat suspendarea antrenamentului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!