Cele mai citite

Andone şi-a aflat viitorul! Ce a decis preşedintele lui Depor după bătaia de la antrenament

Florin Andone s-a bătut cu un coechipier la un antrenament, a fost scos din lot pentru meciul cu Las Palmas din Cupa Spaniei, iar acum a aflat intenţiile clubului Deportivo La Coruna.
Autor: Vicentiu Dinescu | 02.12.2017 | 09:29
Andone şi-a aflat viitorul! Ce a decis preşedintele lui Depor după bătaia de la antrenament

Deşi nu se află în cea mai bună formă reuşind doar două goluri şi două pase de gol în acest sezon, internaţionalul român rămâne un jucător indispensabil pentru formaţia galiciană.

Preşedintele clubului Deportivo La Coruna, Tino Fernandez, a ţinut să clarifice situaţia atacantului român în vârstă de 24 de ani. ”Andone nu se mişcă de aici în iarnă”, a declarat boss-ul de pe El Riazor pentru Cadena Ser.

Andone are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro

Odată cu venirea lui Cristobal Parralo pe banca tehnică, Florin Andone şi-a pierdut locul de titular, noul antrenor preferându-l în multe dintre meciuri pe Lucas Perez, vârful readus în această vară de la Arsenal Londra.

Românul putea ajunge în precedenta perioadă de mercato în Premier League, la Burnley, dar Deportivo a cerut cu trei milioane de euro mai mult decât cele 20 oferite de englezi. Spaniolii i-au fixat o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!