Ioan Andone, la un pas de o echipă din Kazahstan. Ce zice de Torje

Mirela Apostol   
in Dinamo
01/02/2018, 20:47
Ioan Andone, la un pas de o echipă din Kazahstan. Ce zice de Torje

Rămas liber de contract din urmă cu un an de zile, când Comsin Contra l-a schimbat pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare, Andone spune că îi este dor să antreneze şi oferă detalii despre negocierile pe care le-a avut cu mai multe echipe:

”Mi-e dor să antrenez. Tratative şi negocieri tot am avut. Am fost aproape să semnez cu echipe din Kazahstan şi Iran. Cu formatia din Kazahstan am discutat proape trei luni.  Din România n-am avut nicio ofertă. Imi trebuie o echipă pe care s-o construieşti pentru cupele europene, nu poţi să te duci oriunde”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

“Poate trebuie să schimbi sistemul”

Andone a explicat şi ce înseamnă pentru vasile Miriuţă venirea lui Gabi Torje la FC Dinamo Bucureşti: ”N-a făcut pregătirea în această iarnă, i-ar fi de folos lui Dinamo doar prin prisma experienţei, poate. Prin prisma experienţei, prin prisma calităţii, e un fotbalist de echipă naţională, Dinamo are nevoie de aşa jucători. Depinde, că tu ai pregătit echipa cu un sistem de joc, vine Gabi Torje, poate trebuie să schimbi sistemul.

Trebuie să-l pui pe Hanca mai în centru… Hanca a avut o pregătire foarte buna, numai lucruri bune am auzit din Cipru, de la meciurile amicale, că a început să joace la nivelul jocului pe care l-a avut anul trecut”, a declarat Ioan Andone pentru aceeaşi sursă.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.