ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Andone, tot mai aproape de un transfer în Premier League! Brighton a mărit oferta

Atacantul Florin Andone a redevenit titular la Deportivo La Coruna, dar este tot mai aproape de a părăsi Primera Division.
Autor: Vicentiu Dinescu | 29.01.2018 | 21:39
Andone, tot mai aproape de un transfer în Premier League! Brighton a mărit oferta

Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani este dorit în Premier League de formaţia Brighton & Hove, care are al doilea cel mai slab atac şi luptă pentru evitarea retrogradării în liga secundă din Anglia.

ADVERTISEMENT

Florin Andone a declarat că englezii au mărit oferta şi este dispus să se transfere în Premier League. ”Acum în iarnă s-au întors cu o ofertă mult îmbunătăţită. Dacă mă văd plecat? Da, da, asta e realitatea”, le-a spus românul jurnaliştilor spanioli.

Andone a marcat 6 goluri în acest sezon din Primera Division

La începutul anului, Brighton & Hove a făcut o ofertă de 11 milioane de euro pentru transferul lui Florin Andone, dar oficialii clubului Deportivo La Coruna au cerut 30 de milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere, iar afacerea a intrat în impas.

ADVERTISEMENT

Deportivo La Coruna a refuzat în vară o ofertă de 13 milioane de euro, de la Burnley, pentru atacantul român. În acest sezon din Primera Division, Florin Andone a jucat 17 meciuri şi a marcat şase goluri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!