Mai pleacă Andone în Anglia? "Asta mi-a spus preşedintele!"

transfer, florin andone, Burnely

Deportivo la Coruna a primit o ofertă de 13 milioane de euro de la clubul englez de Premier League Burnley, însă formaţia galiciană nu este dispusă să-l lase pe Florin Andone să plece. Atacantul român a vorbit în premieră despre oferta celor din Insulă.

"Sunt multe echipe interesate de mine, dar este greu să plec. Din punctul meu de vedere, oferta lui Burnley este foarte tentantă, dar nu şti pentru club. Se pare că 13 milioane nu ajung. Deportivo ar scoate un profit mic şi înţeleg", a spus Andone într-un interviu pentru As.

Andone transfer. "Simt că sunt dorit aici"

Florin Andone a dezvăluit că a purtat o discuţie cu preşedintele clubului Deportivo, Tino Fernandez, care i-a transmis că nu va pleca atât de uşor de la echipa galiciană. Andone a spus că s-a simţit impresionat de discursul oficialului spaniolilor şi că nu are nicio problemă să mai rămână în La Liga.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"După ce am primit oferta, m-am întâlnit cu preşedintele clubului şi mi-a zis «Băiete, tu nu pleci de aici». El e preşedintele, el decide. Îl respect şi rămân. Simt că sunt dorit aici şi că sunt apreciat. Vreau să fiu într-un astfel de loc. Simt că anul aceste pot fi mai bun decât anul trecut. Cred că pot creşte",  a spus Andone.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091