Este oficial! Andone îl are antrenor pe Clarence Seedorf!

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
05/02/2018, 08:47
Este oficial! Andone îl are antrenor pe Clarence Seedorf!

UPDATE: ora 22:40. Este oficial! Olandezul Clarence Seedorf a fost numit antrenor la Deportivo La Coruna până la finalul acestui sezon. Obiectivul batavului este de a o salva pe Depor de la retrogradare. Rămâne acum de văzut ce sistem de joc va folosi Seedorf, pentru ca Florin Andone să rămână în primul unsprezece, acolo unde l-a readus Cristobal Parralo.


După înfrângerea suferită vineri, în deplasare, scor 0-5 cu Real Sociedad, şefii de la Deportivo La Coruna au decis îndepărtarea lui Parralo, iar acum se gândesc să-l aducă pe fostul mare fotbalist olandez Clarence Seedorf.

Cotidianul Marca a anunţat că Seedorf va ajunge astăzi în Spania, iar anunşul oficial va fi făcut după ce vor fi puse la punct ultimele detalii ale contractului. Prima opţiune a formaţiei lui Andone a fost Martin Lasarte, dar conducerea clubului nu a putut ajunge la un acord cu uruguayanul.

Andone a fost pregătit de Parrolo trei luni şi jumătate

Seedorf, în vârstă de 41 de ani, este singurul care a reuşit, în cariera de fotbalist, să câştige Champions League cu trei echipe diferite: Ajax Amsterdam, Real Madrid şi AC Milan (de două ori). La Coruna va fi a treia echipă din cariera de tehnician a olandezului, care a debutat la AC Milan (2014), iar apoi a mers în a doua ligă din China, unde a pregătit-o pe Shenzhen FC (iulie – decembrie 2016).

Cristobal Parralo, în vârstă de 50 de ani, era principal la Deportivo La Coruna din 24 octombrie 2017, când l-a înlocuit pe tehnicinaul Pepe Mel, de asemenea demis din cauza rezultatelor slabe. Anterior, Cristobal Parralo antrenase echipa a doua a clubului galician.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.