Video

Imagini de senzaţie cu Andra! Cântăreaţa a făcut show cu piciorul în ghips!

Cântăreaţa Andra a cântat şi a dansat cu piciorul în ghips pentru fanii săi, într-un mall din Arad. Imaginile au devenit virale!
09.11.2017 | 17:08
Imagini de senzatie cu Andra Cantareata a facut show cu piciorul in ghips
ADVERTISEMENT

Am trăit s-o vedem şi pe-asta! Andra a cântat cu piciorul în ghips! Ba, mai mult, a şi dansat! Andra a dat dovadă din nou de un înalt profesionalism! Îndrăgita cântăreaţă este una dintre cele mai iubite artiste din România şi n-ar face nimic să-şi dezamăgească fanii.

Cântăreaţa s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng, iar medicii i-au recomandat să poarte ghips câteva săptămâni şi, mai mult ca sigur, i-au recomandat şi repaos pentru câteva zile bune. Însă, serioasă cum o ştim, cântăreaţa nu a vrut să se lase intimidată de o mică problemă de sănătate şi a mers la întâlnirea pe care o avea cu fanii.

ADVERTISEMENT

Andra a cântat şi a dansat cu piciorul in ghips! Imaginile, virale!

Chiar şi cu ghipsul pe picior, Andra nu şi-a anulat spectacolele, iar imaginile de la concertul susţinut într-un mall din Arad au devenit virale pe Internet. Comentariile de apreciere au curs râu!

Andra a urcat pe scenă cu piciorul în ghips. Deşi a avut dificultăţi în miscare, Andra s-a descurcat perfect alături de dansatoarele sale. A dansat cu ele ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT