Life

Andra a făcut anunțul în această dimineață. Soția lui Cătălin Măruță și-a pregătit bagajul

21.10.2020 | 11:38
Andra a facut anuntul in aceasta dimineata Sotia lui Catalin Maruta sia pregatit bagajul
ADVERTISEMENT

Andra a reușit să surprindă încă de la primele ore, în această dimineață. Artista a anunțat că și-a pregătit bagajul, iar veștile au fost uriașe pentru fanii care și-au dorit să vadă ce surpriză le-a pregătit soția lui Cătălin Măruță.

Solista a anunțat recent că a revenit la masa juriului pentru sezonul 11 din Românii au Talent. După aceste vești, așteptate cu sufletul la gură de către cei din public, artista a mai formulat un mesaj foarte neașteptat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are un număr impresionant de urmăritori în mediul online, iar mulți au putut afla ce nou proiect are Andra în pregătire. Chit că încă ne aflăm în perioada de pandemie cu noul virus, șatena și-a dorit să își bucure publicul cu ideea unei vacanțe.

Andra, vești uimitoare pentru fani. Ce a anunțat soția lui Cătălin Măruță că se va întâmpla

Andra le-a mărturisit fanilor că știe cât le-a fost tuturor de greu în această perioadă. Mai ales că mulți români au fost nevoiți să își anuleze și vacanțele, pe care le plănuiseră chiar în cel mai mic detaliu. Cel mai probabil și familia artistei a fost nevoită să recurgă la o asemenea decizie, pentru a diminua riscurile molipsirii.

ADVERTISEMENT

Însă, jurata de la PRO TV a pus la cale un proiect foarte inedit, prin care a reușit să surprindă. Andra le-a arătat tuturor la ce a muncit în ultima vreme, fiind vorba despre o piesă care va avea și videoclip. Lansarea va avea loc peste o zi, după cum a transmis și artista, printr-o postare formulată în mediul online.

Secțiunea de comentarii din dreptul celei mai noi imagini postate de Andra, pe Instagram, s-a împânzit cu mesaje de felicitare. Fanii s-au bucurat la auzul a asemenea vești.

ADVERTISEMENT

În poză postată, solista apare cu o privire visătoare de după foarte multe genți și trollere, la fel cum s-ar întâmpla dacă și-ar lua zborul spre o destinație de concediu.

Andra a făcut anunțul în această dimineață. Soția lui Cătălin Măruță și-a pregătit bagajul
Andra i-a anunțat pe fanii ei că și-a făcut bagajele pentru cel mai nou videoclip ai ei

“Faceți-vă bagajele și hai într-o vacanță de vis! Mâine lansez o nouă piesă gândită ca un pașaport spre o lume însorită, relaxată, fără griji! Până vom zbura cu adevărat spre destinațiile preferate, vă propun să zburăm cu gândul! Vouă de ce loc vă este dor?”, a fost mesajul transmis de Andra, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“Să vină hitul toamnei!”, “Abia aștept, de când voiam să ascult colaborarea aceasta”, “Mult succes cu noua piesă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii Andrei.

ADVERTISEMENT