Life

Andra a ironizat o concurentă la Românii au talent: „Am crezut că e o glumă”

30.04.2021 | 23:37
Andra a ironizat o concurenta la Romanii au talent Am crezut ca e o gluma
ADVERTISEMENT

Andra a ironizat o concurentă în ediția din această seară la „Românii au talent”, după ce prestația acesteia nu a fost pe placul așteptărilor celor patru jurați, pe care nu i-a surprins deloc în mod plăcut. 

Alina a venit la show-ul de talente de la Pro TV pentru a-și demonstra abilitățile, sperând că îi va impresiona pe jurați cu numărul ei. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Măruță a făcut câteva glume la adresa fetei, care a fost încurajată de Florin Călinescu. Marele actor i-a spus că poate o vor revedea în sezonul următor, poate chiar unul dintre jurați va apăsa butonul auriu.

Andra a ironizat o concurentă la Românii au talent: „Am crezut că e o glumă”

„Hai să oprim că văd că butoanele nu merg! Ea s-a panicat în momentul în care a auzit X-ul lui Smiley și nu a mai putut continua. Ba s-a panicat! Despre ce vorbim? A uitat versuri, a uitat tot. Ai zis că e o surpriză, de asta am așteptat.

ADVERTISEMENT

Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca”, a declarat Andra după ce tânăra și-a finalizat numărul.

De asemenea, Smiley consideră că este trist faptul că cineva crede că este bun la cântat, așa cum a venit concurenta în ediția de astăzi. „E trist că ea chiar crede că știe să cânte. Care era surpriza? Am zis că faci o acrobație, ceva”, a spus iubitul Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

„Alina a cântat pentru civilizațiile următoare. La mine a ajuns perfect!”, a declarat Andi Moisescu din spatele monitorului, aflat acasă, după ce s-a încheiat numărul.

„Eu am apăsat primul pe X! Nu știai că se dau X-uri la emisiune? Tu dai pe instrumental? Te așteptăm anul viitor. Să știi că noi putem să apăsăm și butonul auriu dacă e cazul”, a spus și Florin Călinescu, încercând să o încurajeze pe concurentă.

ADVERTISEMENT

Între timp, tânăra a luat acest lucru ca pe o lecție și vrea să încerce pe viitpr să-și demonstreze abilitățile: „Nu e nimic grav, s-a închis o ușă. Mai e alta, iar dacă nu e o să intru pe geam. Mă pregătesc mai bine și vin la anul.”

ADVERTISEMENT