Life

Andra a lansat o nouă melodie. Te va face să visezi la vremuri mai bune

22.10.2020 | 16:07
Andra a lansat o noua melodie Te va face sa visezi la vremuri mai bune
ADVERTISEMENT

Andra a lansat o piesă nouă în compania lui Dony și Matteo. Aceasta poartă numele de „Barcelona” și, spune artista, ne îndeamnă să visăm la zile mai bune.

Noua melodie a strâns aproape 40000 de vizionări în doar 3 ore de la lansare, iar cântăreața se ocupă intens de promovarea ei. Ea le-a promis fanilor că o să răspundă comentariilor de pe pagina de YouTube și respectă acest angajament.

ADVERTISEMENT

„Hai să uităm de griji! Vă invit să zburăm, să vedem lumea întreagă cu ochii minții, să visăm la zile mai însorite și mai simple! Vă dedic “Barcelona”, împreună cu Dony și Matteo! Tag persoanei cu care vreți să plecați într-o vacanță cu prima ocazie!!!”, este mesajul postat de vedetă pe Facebook.

Andra lansează o nouă melodie care pe unii îi face să vizese la locuri îndepărtate, iar pe alții să-și amintească că sunt închiși în case

Cum era de așteptat, lansarea unei asemenea melodii în plină pandemie și cu restricții, care nu sunt foarte comode pentru mulți dintre noi, dar sunt necesare pentru revenirea la normalitate, a iscat și reacții negative ale fanilor de pe platformele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dacă în majoritatea comentariilor publicul lăuda noua piesă, vocea cântăreței sau se bucura de asocierea profesională dintre cei trei artiști, au fost și voci care au încercat să le reamintească realitatea cu care ne confruntăm. „O piesă potrivită pentru perioada dificilă prin care trecem…Ne face să visăm la locuri în care am fost și ne dorim să revenim cât mai curând!”, „Si eu, necăjită că nu te pot vedea din cauza virusului. Stai acasa, nu veni!”.

„Noi, cei mulți, care îți dam like sau cumpăram bilete la concerte cu mari sacrificii și nu avem banii tăi, zburăm doar așa, virtual. Ne facem sânge rău degeaba. Tu mergi pe drumul tău victorios și glorios, noi ramânem cu ignorarea, sfidarea, tupeul și viata de vis pe care o duceți și o afișați. Nu vă faceți griji, nu ne faceți rău, ne bucurăm pentru voi, toti artiștii care o duceți tare greu în vremurile astea. Pentru menținerea standardului de viață, a ștachetei cât mai sus, munciți din greu, v-ati pus și copiii la muncă”, îi transmite un fan.

ADVERTISEMENT

Andra descrie alegerea acestei melodii și pe canalul oficial de YouTube: „Barcelona este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul.

Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapada cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!”, doar că uită să menționeze că această perioadă e departe de a se fi terminat și „am stat acasă” nu e egal cu „încă e recomantat să stăm acasă”.

ADVERTISEMENT

Promovarea acestei piese  pare puțin ruptă de realitate, vedeta își îndeamnă fanii să își facă bagajele. „Faceți-vă bagajele și hai într-o vacanță de vis! Mâine lansez o nouă piesă gândită ca un pașaport spre o lume însorită, relaxată, fără griji! Până vom zbura cu adevărat spre destinațiile preferate, vă propun să zburăm cu gândul! Vouă de ce loc vă este dor?”, iar acest lucru se întâmplă în condițiile în care multora dintre noi ne-au fost anulate călătoriile sau am preferat să renunțăm la ele pentru a nu ne expune riscurilor.

ADVERTISEMENT
Tags: