Life

Andra, adevărul despre problemele dintre ea și Cătălin Măruță: „Pentru noi, mereu a fost important spațiul”

Andra a spus adevărul despre problemele dintre ea și Cătălin Măruță, cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani.
29.10.2021 | 08:37
Andra adevarul despre problemele dintre ea si Catalin Maruta Pentru noi mereu a fost important spatiul
Andra, adevărul despre problemele dintre ea și Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra a vorbit despre relația cu Cătălin Măruță și despre problemele pe care aceștia le au în cuplu. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 13 ani și au împreună doi copii, Eva (6 ani) și David (10 ani).

Artista și prezentatorul de la Pro TV formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși căsnicia lor pare perfectă din exterior, cântăreața a recunoscut că există și momente mai dificile între ea și Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Andra Măruță a fost întotdeauna sinceră atunci când a vorbit despre viața personală. Cântăreața își iubește familia și este adesea văzută drept un model pentru alte femei.

Andra, adevărul despre problemele dintre ea și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 15 ani și s-au căsătorit în 2008. Căsnicia celor doi este un model pentru mulți, deși artista spune că nu ar vrea ca familia ei să fie un simbol atât de puternic.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au talent a recunoscut că ea și prezentatorul TV mai au probleme, însă au reușit întotdeauna să se înțeleagă unul pe celălalt. Amândoi au cariere de succes și au vieți diferite în plan profesional, iar acasă formează o familie.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

ADVERTISEMENT

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin.

Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă ea și Cătălin Măruță s-au gândit vreodată la separare, artista a spus că niciodată nu au avut o criză atât de mare încât să recurgă la astfel de situații.

„Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

„Pentru noi a fost mereu important spațiul”

În continuare, Andra a spus că spațiul a fost mereu important pentru ea și soțul ei. Cântăreața este de părere că este important ca ambii parteneri să aibă și vieți separate și să nu facă totul împreună.

Jurata de la Românii au talent spune că ea și Cătălin Măruță și-au acordat mereu spațiu. Acest lucru a făcut ca mariajul lor să reziste și să-și mențină acea flacără de la început.

„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire.

Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a mai spus Andra.

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în vara anului 2008. Înainte de a forma un cuplu. cei doi au fost prieteni. Prezentatorul TV a fost impresionat de vocea Andrei atunci când a auzit-o prima oară cântând, dar și de frumusețea ei.

Pe de altă parte, Andra nu l-a plăcut imediat pe Cătălin Măruță. Cei doi s-au cunoscut în 2005, în emisiunea pe care prezentatorul o modera atunci la TVR. Aceasta a interpretat câteva melodii în platou, iar Măruță a încercat de atunci să se apropie de ea.

Interpreta nu l-a plăcut, inițial, pe Cătălin Măruță, întrucât acesta avea plete. După aceea, Andra a început să-l vadă într-o altă lumină pe viitorul ei soț.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung.

Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, spunea vedeta, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni