Life

Andra, ajutată de copii înainte de Paște. Cum i-a surprins pe Eva și David

30.04.2021 | 21:44
Andra ajutata de copii inainte de Paste Cum ia surprins pe Eva si David
Andra, ajutată de copii înainte de Paște. Cum i-a surprins pe Eva și David. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra face ultimele pregătiri pentru Paște și are parte de ajutor în bucătărie, după cum le-a arătat urmăritorilor de pe rețelele sociale. Eva și David, cei doi copii ai ei și ai lui Cătălin Măruță, au ajutat-o să vopsească ouăle. 

Cei trei s-au filmat în timp ce munceau de zor la bucătărie pentru a se pregăti de cea mai importantă sărbătoare pentru creștini. Deși pe scenă dă dovadă de un adevărat talent și profesionalism, acasă face treburile necesare pentru sărbători ca o adevărată gospodină.

ADVERTISEMENT

Copiii Andrei sunt foarte implicați în activitățile pe care vedeta le face acasă și nici de data aceasta nu s-au dat înapoi de la treburile casnice, mai ales în prag de sărbătoare.

Andra, ajutată de copii înainte de Paște. Cum i-a surprins pe Eva și David

Andra se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o căsnicie de aproape 14 ani cu Cătălin Măruță și doi copii minunați, iar în viața profesională a bifat succes după succes.

ADVERTISEMENT

Cântăreața își implică copiii în activități și atunci când vine vorba de treburi casnice, cum ar fi încondeierea ouălor de Paște, cum fac toate gospodinele în aceste zile.

Eva și David au fost foarte fericiți să o ajute pe mama lor la treabă, așa cum se poate vedea și pe InstaStory, unde jurata de la „Românii au talent” a postat un clip video.

ADVERTISEMENT

Eva (5 ani) și David (10 ani) le calcă pe urme părinților și deja au început să aibă activitate în mediul online. Amândoi au canale de YouTube cu sute de mii de abonați, iar anul trecut au participat la o relamă inedită, dovedind cât de talentați sunt la vârsta lor.

Recent, micuții au demonstart că nu se pricep doar la muzică și vlogging, dar și la business. Cei doi au scos câteva scaune și mese în fața casei, după care și-au deschis o mică „afacere” pentru vecinii lor, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Eva și David Măruță le-au vândut suc celor care treceau prin fața „magazinului” lor improvizat. Mai mult, aceștia au trecut ciar și prețul pentru iecare pahar de suc, iar aceste momente au fost imediat surprinse de către părinții lor.

ADVERTISEMENT
Tags: