Life

Andra, colind emoționant înainte de Crăciun. Artista și toată familia ei apar în clip

Andra a lansat un colind emoționant înainte de Crăciun. Artista și toată familia ei apar în clipul video al piesei dedicate sărbătorilor.
02.12.2022 | 20:15
Andra colind emotionant inainte de Craciun Artista si toata familia ei apar in clip
Andra, colind lansat înainte de sărbători. Ipostaze emoționante cu familia. foto Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Andra a lansat un colind special înainte de Crăciun. Vedeta a filmat un clip emoționant alături de întreaga sa familie.

Andra, colind lansat înainte de sărbători. Ipostaze emoționante cu familia

Andra a lansat un colind de Crăciun în care apare toată familia Măruță. Vedeta de la Românii au talent este în videoclip alături de soțul ei, Cătălin Măruță, dar și de cei doi copii ai lor și părinții artistei.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare și a spus că speră ca toți românii să asculte piesa alături de familia lor, exact așa cum ea a filmat clipul alături de membrii familiei sale, Cătălin Măruță, Eva și David.

„Noua mea piesă de Crăciun este aici, pentru voi! Am filmat un videoclip alături de familia mea și sper ca voi să ascultați cântecul alături de familia voastră. Ai noștri sunt tot ce contează!”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce au spus fanii după ce au aflat că Andra a filmat un clip alături de familia sa

Andra a anunțat înainte de lansarea piesei că acesta este cadoul de Crăciun de la ea pentru toată lumea, pentru românii din toate colțurile lumii.

Sărbătorile de iarnă ne unesc pe toți și fiecare vrea să fie alături de familia sa de Crăciun, a spus Andra.

ADVERTISEMENT

„Crăciunul ne unește pe toți! E greu să vă fac un cadou vouă, celor care mă urmăriți pe Social Media. Sunteți diferiți, sunteți în colțuri diferite ale țării, poate chiar și ale lumii.

Dar cred că un lucru avem în comun: iubim sărbătorile de iarnă. În seara asta lansez un cântec de iarnă care sper să vă încălzească sufletele, când stați pe lângă brad.”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Reacțiile la acest nou colind au fost unele pozitive, iar Andra a fost felicitată pentru familia frumoasă pe care o are.

„Superbă melodia si videoclipul! Ești o artistă desăvârșită, care are alături o familie minunată”, Mulțumim pentru magia de sărbători, ești unică!”, au fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT