Life

Andra, criticată ca niciodată de fani după ultima postare! “Ai dat-o în bară rău de tot”

30.09.2020 | 18:14
Andra criticata ca niciodata de fani dupa ultima postare Ai dato in bara rau de tot
Andra, reacții dure din partea fanilor după ultima postare! "Ai dat-o în bară rău de tot" Sursa foto: libertateapentrufemei.ro
ADVERTISEMENT

Andra este o soție și o mamă fericită și are doi copii împreună cu Cătălin Măruță, cu care este căsătorită de 12 ani. Cântăreața cântă încă din adolescență și se bucură de un succes răsunător.

Potrivit cancan.ro, artista ar fi fost criticată de fani după ultima postare de pe contul ei de Instagram. Fotografiile au primit reacții dure din partea fanilor, foarte indignați că Andra a făcut un asemenea gest.

ADVERTISEMENT

Interpreta a aranjat-o pe fetița ei într-un mod inedit, însă imaginea ei spectaculoasă nu a fost pe placul urmăritorilor, care  nu au fost prea fericiți de transformare.

Andra a primit reacții dure din partea fanilor

Andra și Cătălin Măruță au o familie fericită și o căsnicie de invidiat. Au împreună doi copii, David și Eva, cu care se fotografiază adesea pe rețelele de socializare. Amândoi au parte de numeroase aprecieri din partea publicului, însă nu de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Ultima postare a vedetei ne-o prezintă pe micuța Eva așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. Fetița în vârstă de cinci ani a devenit o adevărată vedetă rock cu ajutorul machiajului și a ținutei.

Deși ar fi trebuit să impresioneze fanii, postarea nu a făcut decât să-i enerveze la culme. Aceștia i-au transmis artistei zeci de mesaje negative legate de noul look al copilei.

ADVERTISEMENT

La descrierea pozei, artista a scris: “Să învățăm de la cei mici să ne bucurăm de fiecare experiență la maximum!”. Vezi aici mai multe poze cu micuța Eva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Să învățăm de la cei mici sa ne bucurăm de fiecare experiență la maximum! ❤️ @marutadavid @evamaruta @carrefourromania

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

 

Internauții au fost de-a dreptul oripilați din cauza aspectului copilei și i-au transmis Andrei numai reproșuri. “Un chip așa de frumos dat de Dumnezeu și stricat de oamenii pentru placul altora…”, “Ți-ai bătut joc de copiii tăi.”

ADVERTISEMENT

Ferească Dumnezeu, fetița e o drăgălaşă, dar așa ceva e foarte urât și demonic, nici în joacă nu mi-aş lăsa fetița să fie aranjată așa! Trist.”

“Andra, ai dat-o în bară rău de tot să îți schimonosesti copiii în halul asta. Doamne ferește”. Așa arată câteva dintre zecile de mesaje acuzatoare de pe pagina vedetei. Look-ul ei de vedetă rock a uimit fanii, însă nu într-un mod pozitiv.

Comentariile acuzatoare nu au rămas prea mult timp pe pagina Andrei, fiind șterse după puțin timp.

Cu toate acestea, au existat și persoane care i-au luat apărarea cântăreței și au înțeles că noul look a fost doar pentru spectacol.

“Ferească Dumnezeu de așa lume rea și perfidă. Voi citiți comentariile înainte de a posta?! Andra este o artistă, copiii trăiesc într-un astfel de mediu și au ocazia să facă diverse filmulețe în care joacă personaje.

Sunt actori în America și nu numai mult mai mici care joacă roluri de acest gen. Foarte bine a zis în descrierea pozelor: să învățăm de la cei mici… Păcat că cei mici învață de la cei mari cum să comenteze aiurea…”, este unul dintre mesajele de încurajare de la fani.

Printre altele, internauții au admirat noul look al fetiței și i-au transmis numai complimente. Se pare că imaginea inedită în care a pozat micuța a fost pe placul multor fani care au înțeles scopul acestei costumații.

ADVERTISEMENT