Life

Andra, cu decolteul la vedere la Românii au talent. Cum au reacționat fanii când au văzut în ce fel s-a îmbrăcat

20.02.2021 | 13:33
Andra cu decolteul la vedere la Romanii au talent Cum au reactionat fanii cand au vazut in ce fel sa imbracat
Andra, cu decolteul la vedere. Cum au reacționat fanii când au văzut cum s-a îmbrăcat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra este genul de vedetă care nu lasă la vedere prea multă piele, însă de data aceasta a rupt gura târgului cu o fotografie în care apare cu un decolteu generos. Jurata de la „Românii au talent” și-a impresionat fanii din mediul online. 

Internauții nu au contenit cu aprecierile și mesajele de laudă la adresa cântăreței, care pregătește tot felul de surprize în ultima perioadă. Vedeta este una dintre cele mai frumoase persoane publice de la noi, lucru care nu este deloc trecut cu vederea de oameni.

ADVERTISEMENT

Soția prezentatorului Cătălin Măruță este lăudată frecvent pentru piesele pe care le scoate, dar și pentru imaginile în care apare în ținute provocatoare, demne să incite mințile bărbaților. Așa s-a întâmplat și de data asta când Andra s-a pozat cu un top care lasă bustul la vedere.

Andra, imagine provocatoare. Cum s-a îmbrăcat cântăreața

„3, 2, 1… Start un nou episod de spectacol adevărat! Începe «Românii au talent»!!! Sunteți cu noi? #unulsiunul @romaniiautalent @protv_romania”, a scris Andra pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care are o ținută decoltată.

ADVERTISEMENT

Mesajele și aprecierile internauților au curs lanț, majoritatea precizând că se uită la emisiunea de talent de la Pro TV. De asemenea, aceștia i-au transmis cele mai frumoase comentarii, semn că au apreciat poza în care apare vedeta de televiziune.

„Ce frumoasă ești! Și luminoasă”, „Linda”, „Te ador”, „Ești minunată”, „Regină”, „Frumoasa mea dragă”, „Sufletul meu frumos, ești minunată”, „Felicitări, numai bine”, au fost unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Acest sezon o să șocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să își arate talentele și pasiunile. Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu.

Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simți emoția pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a declarat Andra înainte de difuzarea sezonului 11 al show-ului „Românii au talent”, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața face parte din juriul emisiunii de talent alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Mutu, care l-a înlocuit în acest sezon pe Mihai Petre, care a început un podcast pe canalul său de Youtube, unde are tot felul de invitați.

ADVERTISEMENT