Life

Andra, dată de gol de Florin Călinescu la Românii au talent: „Mai scapă o…”

08.05.2021 | 12:41
Andra data de gol de Florin Calinescu la Romanii au talent Mai scapa o
Andra, dată de gol de Florin Călinescu la Românii au talent: „Mai scapă o...” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a dat-o de gol pe Andra „Românii au talent”, după ce un concurent de origine italiană a interpretat o melodie în limba română. Mai mult, actorul consideră că varianta lui a fost mai bună decât cea originală.

Este vorba despre melodia „Ochii tăi”, care aparține trupei Holograf. Cover-ul lui Alberto a fost apreciat de jurați, care l-au trimis în etapa următoare. Singurul care i-a dat un „NU” a fost Andi Moisescu, care l-a sfătuit să exerseze mai mult. Călinescu a făcut remarci despre felul în care Andra cântă live, dar și Dan Bittman sau Loredana.

ADVERTISEMENT

Alberto de Blasi locuiește în București de un an, însă țara lui de origine este Italia. În 2019, acesta s-a căsătorit în Germania cu o româncă și îi place foarte mult în România.

Andra, dată de gol de Florin Călinescu la Românii au talent: „Mai scapă o…”

Florin Călinescu i-a transmis lui Alberto că s-a descurcat chiar mai bine decât Dan Bittman, însă l-a comparat și cu solistul de la trupa Taxi, Dan Teodorescu, dar și cu Leo Iorga, regreatul solist al trupei Compact. Actorul a ținut să precizeze că nici Loredana sau Andra nu au întotdeauna cele mai reușite prestații live.

ADVERTISEMENT

„Dragul meu, nici măcar Dan Bittman nu poate să cânte aşa live întotdeauna. Pentru mine a fost foarte interesant pentru că păreai ba solistul de la Taxi, ba aveai ceva din Leo Iorga. Numai Bittman nu era… Mi-a plăcut, e bine.

(…) Live?! Hai, mă… Şi pe Loredana am prins-o. Toţi dau rateuri când cântă live. Şi Andra mai scapa o notă”, i-a spus actorul concurentului originar din Italia.

ADVERTISEMENT

Andra i-a transmis colegului ei că este normal să existe și momente mai puțin bune într-un concert live, după ce a auzit afirmațiile lui Florin Călinescu.

 

Andra a fost și ea impresionată de prestația lui Alberto și i-a transmis că interpretarea a fost mult mai bună, din moment ce a fost dedicată soției lui.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost o plăcere să ascult acest cântec. S-a văzut că l-ai cântat cuiva. Când vrei să transmiţi ceva cuiva interpretarea e mai dulce, e din suflet. A fost caldă interpretarea ta, mi-a plăcut, am savurat momentul. Am şi cântat alături de tine”, i-a spus soția lui Cătălin Măruță. 

ADVERTISEMENT