Life

Andra, declarație surprinzătoare despre a treia sarcină. Ce spune jurata de la Românii au talent 

Andra (34 de ani) este mama fericită a doi copii, David și Eva, în ultima perioadă existând tot mai multe zvonuri legate de o a treia sarcină.
03.08.2021 | 17:56
Andra declaratie surprinzatoare despre a treia sarcina Ce spune jurata de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Cântăreața a dat cărțile pe față și a făcut o declarație surprinzătoare despre al treilea copil. Jurata emisiunii „Românii au talent” a spus de ce cred mereu oamenii că este însărcinată.

Vedeta de la Pro TV este o gospodină desăvârșită, mărturisind că este nevoită să gătească constant pentru copii, care au gusturi complet diferite. Și nu doar gătește, ci și mănâncă ce-i poftește inima.

ADVERTISEMENT

De aici și informațiile care o dau pe Andra drept însărcinată, frumoasă brunetă precizând că nu se pune problema în prezent, dar nu ar ascunde dacă ar fi adevărat.

Andra, dezvăluiri inedite despre al treilea copil. Ce a scos la iveală cântăreața

Cu această ocazie vedeta de la Pro TV a scos la iveală și care sunt mâncărurile preferate de copiii săi și ai prezentatorului Cătălin Măruță. Pastele sunt favoritele celor mici.

ADVERTISEMENT

„Ultima dată am gătit paste, și cu sos alb, și cu sos roșu. Fac de două feluri pentru că David nu mănâncă cu sos roșu și atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb și pentru Eva cu sos roșu. 

Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roșu, așa că mi-e ușor să le fac și ies foarte bune. Gătesc, dar și mănânc.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat și m-am îngrășat.

Atunci când mă îngraș pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată.

ADVERTISEMENT

Nu cred că la al treilea copil aș ascunde acest lucru, deci, stați liniștiți că eu dau tot din casă”, a dezvăluit Andra în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Cântăreața și partenerul ei de viață și-au dorit mereu o familie mare, așa că nu este exclus să mai vină pe lume încă un copil. Vedeta cred că totul este mai frumos atunci când ai urmași.

David și Eva le fac existența mult mai frumoasă de când s-au născut, mai ales că sunt doi copii ascultători, care le aduc părinților foarte multe bucurii.

ADVERTISEMENT